1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-11-2012 17:18

Προπονήθηκε ο Ντορνέλας

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Την πρώτη του προπόνηση με το Φοίνικα Σύρου πραγματοποίησε χθες το απόγευμα ο Πέδρο Ντορνέλας. Η παρουσία του Βραζιλιάνου στην...
προπόνηση των Συριανών, επισκιάστηκε από τη φυγή του Κράουζε, αλλά ο Βραζιλιάνος από την πρώτη του ημέρα στην ομάδα έδειξε καλά δείγματα, ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Ντορνέλας εξέφρασε στους ανθρώπους του Φοίνικα τη θέληση του να βοηθήσει άμεσα την ομάδα, με τους ανθρώπους της διοίκησης να «τρέχουν» για να ρυθμίσουν τις λεπτομέρειες με τη «μπλε κάρτα», που θα του δώσουν το δικαίωμα συμμετοχής στο δύσκολο αυτό παιχνίδι.
Διαβάστηκε 1934 φορές

Σχετικά άρθρα

1 σχόλιο

  • Comment Link GiPeDiKoS Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 17:35 posted by GiPeDiKoS

    Επόμενος ο Μπέμε το Δεκέμβρη και μη δούμε να πέρνει τον δρόμο της εξόδου απο μόνος του σαν αποτυχημένος και ο Πάτρας.Φαίνεται να έχει χάσει λίγο τα αποδυτήρια και αν είναι έτσι, το καλύτερο που θα κανει είναι να μας αδειάσει και τη γωνια μια ώρα γρηγορότερα...πριν ξενερώσει τελείως τον κόσμο του νησιού!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ