1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-01-2013 14:46

Βρήκε... σπίτι η Λέσχη Φίλων Φοίνικα (φωτο)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Cannot find volleynews.v2/MEN/FOINIKAS/2012-13/lesxi-filwn folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MEN/FOINIKAS/2012-13/lesxi-filwn/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Η Λέσχη Φίλων Α.Ο. Φοίνικα Σύρου απέκτησε τον δικό της χώρο στο κέντρο της πόλης (Ερμού κ’ Σταματίου Πρωίου γωνία) προκειμένου τα πραγματοποιεί τις συναντήσεις της, τα μέλη να μαζεύονται και να παρακολουθούν τα εκτός έδρας παιχνίδια που μεταδίδονται τηλεοπτικά, αλλά και οι απλοί φίλαθλοι να ενημερώνονται για τις δραστηριότητες της Λέσχης.


Χθες το βράδυ, τα νέα γραφεία άνοιξαν για πρώτη φορά προκειμένου να πραγματοποιηθεί συνάντηση του ΔΣ της Λέσχης, ενώ στο προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθούν και τα επίσημα εγκαίνια του νέου χώρου, καθώς απομένουν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί. Το παρών στα ανεπίσημα εγκαίνια έδωσε σύσσωμο το ΔΣ της Λέσχης Φίλων, καθώς και άλλα μέλη της, ο πρόεδρος της Διοίκησης Δημήτρης Παλιόπορτας, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Πάτρας, ο στατιστικολόγος Αντώνης Βουρδέρης, καθώς και οι αθλητές Βασίλης Κουρνέτας, Σωτήρης Τσέργας και Τσέντομιρ Ίλιτς.

Πληροφορίες για τη Λέσχη

Το γραφείο της Λέσχης κοσμούν τα τρόπαια που έχει κατακτήσει η ομάδα, καθώς και φωτογραφίες από τις μεγάλες στιγμές του Φοίνικα την τελευταία τριετία όπου δραστηριοποιείται η Λέσχη Φίλων Α.Ο. Φοίνικα Σύρου. Ωστόσο, επειδή οι άνθρωποι θέλουν να εμπλουτίσουν ακόμα περισσότερο το χώρο με υλικό και από παλιότερες χρονιές, καλούν όποιον έχει αρχειακό υλικό (φωτογραφίες, δημοσιεύματα κλπ.) στη διάθεσή του να έρθει σε επικοινωνία με τους ανθρώπους της Λέσχης.


Στις 2 Φεβρουαρίου η πίτα

Στην συνεδρίαση του ΔΣ της Λέσχης που ακολούθησε, το κύριο θέμα που συζητήθηκε ήταν η οργάνωση της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου. Αυτή πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου (η ομάδα υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου) και φέτος θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στα παιδιά των ακαδημιών. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί τουρνουά μίνι βόλεϊ στο γήπεδο που αγωνίζεται η ομάδα και θα ακολουθήσει εκδήλωση στο φουαγιέ του Κολυμβητηρίου για τα μικρά παιδιά και τους γονείς τους. Το παρών θα δώσουν όλα τα τμήματα του Φοίνικα, ενώ οι αθλητές της ανδρικής ομάδας θα μοιράσουν αυτόγραφα στα μικρά παιδιά και η Διοίκηση μαζί με τη Λέσχη θα δώσουν διάφορα δώρα. Το ακριβές πρόγραμμα για την εκδήλωση θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες μέρες και θα υπάρξει ενημέρωση με νεότερη ανακοίνωση.

Παράλληλα, στη χθεσινή συνάντηση έγινε αναφορά και στο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί η Λέσχη Φίλων Φοίνικα, με τον πρόεδρό της Αντώνη Τσάπαλα να ενημερώνει πως θα πραγματοποιηθεί ακόμη μία αντίστοιχη δράση τις επόμενες μέρες. Συγκεκριμένα, η Λέσχη έχει έρθει σε επαφή με τον εφημέριο του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου, π. Βενέδικτο Φραγκογιάννη, προκειμένου να μοιραστούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε άπορες οικογένειες του νησιού.


Διαβάστηκε 1290 φορές

6 σχόλια

  • Comment Link Blocker Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013 13:06 posted by Blocker

    Μπράβο στην Σύρο που προωθεί το αθλημα.
    Σύντομα κάποιος θα τους μαζέψει zamboni.
    @ Αλάνι οχι και Ηρακλιδέας ο Γεωργίου

  • Comment Link zamboni Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013 13:03 posted by zamboni

    @alani

    Οι ηρακληδείς με την ομάδα τους ασχολούνται. Ο συγκεκριμένος δεν είναι ηρακληδέας.

  • Comment Link AW32 Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013 10:05 posted by AW32

    κ. Γεωργίου, δεν νομίζετε ότι είναι υπερβολή να χαλάτε το πληκτρολόγιό σας, ασχολούμενος με κάποιον Φοίνικα ;;;

  • Comment Link alani Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013 07:24 posted by alani

    καλά αυτοί οι ηρακλειδής δεν εχουν ομάδα να ασχοληθούν ?

  • Comment Link zamboni Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013 15:35 posted by zamboni

    Ας τον μαζέψει κάποιος...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ