1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-02-2020 02:25

Παβλίσεβιτς, Χριστόφας: «Ήταν ανώτερος ο Ολυμπιακός» (vd)

Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ Ράτκο Παβλίσεβιτς, κεντρικός του Φοίνικα Σύρου Νίκος Χριστόφας, μίλησαν στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με 3-0 σετ.

Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ Ράτκο Παβλίσεβιτς είπε:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό αλλά και στην ομάδα μου. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι καλό απόψε αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν έχω δει ακόμα τα στατιστικά αλλά περίμενα να πάμε καλύτερα στις τελειωμένες επιθέσεις. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλύτερα και πιο σκληρά απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Κοιτάμε μπροστά. Καλή τύχη στον Ολυμπιακό στους τελικούς του Λιγκ Καπ».

Ο κεντρικός του Φοίνικα Σύρου Νίκος Χριστόφας δήλωσε:

«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Προφανώς ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και κυνηγούσαμε συνέχεια να τους πιάσουμε. Το 1ο σετ και το 3ο σετ κρίθηκαν στις λεπτομέριες. Μας πίεσαν πολύ κυρίως στην υποδοχή. Κάναμε αρκετά λάθη. Κοιτάμε πιό πέρα. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται ακόμα και στην 2η θέση για να έχουμε αβαντάζ στα πλέι οφς».

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ