1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-12-2012 19:29

«Δεν είναι οριστικό ότι θα φύγει ο Μπέμε...»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
O προπονητής του Φοίνικα Σύρου Χρήστος Πάτρας παρά την ήττα έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του και μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση του Ματίας Μπέμε άφησε ανοικτό το ζήτημα παραμονής του Γερμανού διαγώνιου. Τόνισε επίσης πως εάν δεν τραυματίζονταν ο Λάππας το σκορ θα ήταν διαφορετικό: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Τηρουμένων των δυσκολιών, των ελλείψεων και της αναταραχή με τον Κράουζε στάθηκαν πολύ καλά. Δεν θέλω να υποτιμήσω την επιτυχία του Ολυμπιακού αλλά εάν δεν τραυματίζονταν ο Ηλίας Λάππας στο ξεκίνημα του αγώνα


το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό. Μπράβο στον Αρβανίτη που σήκωσε βαρύ φορτίο και τα πήγε καλά. Ο Μπέμε απελευθερώθηκε με την φυγή του Κράουζε και έδειξε πόσο μεγάλος παίκτης είναι. Δεν είναι οριστικό ότι θα φύγει. Θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση σε συνεργασία με τη διοίκηση. Θα γυρίσει ο Ματσακόν και θα δούμε σε ποια κατάσταση θα βρίσκεται ο Λάππας. Ο Ντορνέλας πήγε πολύ καλά και βοήθησε πολύ. Να ξέρετε πως από εδώ και πέρα ο Φοίνικας θα έχει μόνο θετικά στοιχεία να δείξει».
Διαβάστηκε 693 φορές
Περισσότερα από την κατηγορία: Προπονήθηκε ο Ντορνέλας »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ