1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-01-2013 21:32

«Μας στοίχισαν οι τραυματισμοί, προσοχή στον Παναθηναϊκό»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Στις απουσίες και τους τραυματισμούς απέδωσε τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Μινσκ, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Δημήτρης Καζάζης. Την ίδια στιγμή, όμως, ζήτησε προσοχή στους επόμενους αγώνες απέναντι στον Παναθηναϊκό, για το πρωτάθλημα και το κύπελλο.


«Το πρώτο σετ ήταν καθοριστικό. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να το κατακτήσουμε και με πεσμένη τη ψυχολογία δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε κάτι στο δεύτερο σετ. Στο τρίτο προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε αλλά οι αντίπαλοί μας δεν άφησαν την ευκαιρία που είχαν για να προκριθούν ανεκμετάλλευτη. Θεωρώ ότι νίκησαν δίκαια. Δυστυχώς μας στοίχισαν οι απουσίες, οι τραυματισμοί και οι ατυχίες που είχαμε το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο, κάναμε μία αξιόλογη προσπάθεια και πορεία και τώρα επικεντρωνόμαστε στους εγχώριους τίτλους», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής, ο Δημήτρης Καζάζης ο οποίος έδωσε και το σύνθημα για την ανασυγκρότηση ενόψει των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν: 

«Οι μεγάλοι στόχοι είναι το νταμπλ και το λιγκ καπ.  Εχουμε μπροστά μας δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, για το πρωτάθλημα και για το κύπελλο. Πρέπει να ξεχάσουμε την ταλαιπωρία και την κούραση από το ταξίδι μας στο Μινσκ, από το παιχνίδι  και από την επιστροφή. Επιβάλλεται να εμφανιστούμε έτοιμοι για αυτές τις αναμετρήσεις που σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολες. Αντιθέτως μας περιμένουν δύο ντέρμπι».

Διαβάστηκε 981 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ