1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-01-2013 20:14

«Πεισμωμένος» ο Ολυμπιακός για «χρυσό» σετ και πρόκριση

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Μινσκ της Λευκορωσίας όπου την Πέμπτη (24/1, 18.00) θα αντιμετωπίσει την Στρόιτελ Μίνσκ στον δεύτερο αγώνα για την προημιτελική φάση του Challenge Cup. Οι ερυθρόλευκοι θα αναζητήσουν τη νίκη που θα οδηγήσει την αναμέτρηση στο χρυσό σετ και αφού κατακτήσουν και αυτό να σφραγίσουν την πρόκριση για την επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Θυμίζουμε πως στην πρώτη αναμέτρηση στου Ρέντη ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-1 σετ.

Ο διεθνής ακραίος του Ολυμπιακού, Μενέλαος Κοκκινάκης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την επικείμενη αναμέτρηση:

«Στο πρώτο παιχνίδι οι δύο ομάδες δεν γνωριζόμασταν καλά. Είχαμε τις ατυχίες με τους τραυματισμούς και η Στρόιτελ κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 σετ. Ωστόσο, βάζοντας περισσότερο πάθος και ενέργεια στο παιχνίδι μας καταφέραμε να μειώσουμε και αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί στο τέταρτο σετ, θα ισοφαρίζαμε και θα διεκδικούσαμε τη νίκη. Σε αυτές τις αναμετρήσεις οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά. Γνωρίζουμε ότι στο δεύτερο αγώνα το έργο μας θα είναι ακόμη δυσκολότερο. Η Στρόιτελ θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της  και θα επιδιώξει να πάρει προβάδισμα από την αρχή ώστε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τον παράγοντα έδρα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και πιστεύοντας στις δυνατότητες της δικής μας ομάδας θα διεκδικήσουμε έως το τέλος όσες πιθανότητες πρόκρισης μας αναλογούν. Εχουμε πεισμώσει πολύ από την τροπή της πρώτης αναμέτρησης και θεωρώ ότι και αυτός ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να επιστρέψουμε στον Πειραιά με την πρόκριση».

Οι λευκορώσοι αναμένεται να παραταχθούν πλήρεις με ηθικό ακμαιότατον καθώς πέρα από το αβαντάζ της νίκης στον πρώτο αγώνα και το γεγονός ότι αγωνίζονται εντός έδρας (η οποία αναμένεται να είναι κατάμεστη καθώς η διοίκηση της ομάδας κάλεσε όλους τους φίλους της ομάδας να βρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθεια), προέρχονται και από μια σημαντική νίκη στο πρωτάθλημα αφού νίκησαν την πρωτοπόρο Μέταλλουργκ.

Διαβάστηκε 1026 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ