1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-01-2013 21:10

«Πάγωσε» στο Μινσκ

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-0 (28-26, 25-17, 25-23) από την Στρόιτελ, στο παγωμένο Μινσκ, με συνέπεια να γυρίσει χωρίς την πολυπόθητη πρόκριση στις βαλίτσες του. Προσπάθησε πολύ η ομάδα του Καζάζη, αλλά στις λεπτομέριες έχασε την ευκαιρία να κυνηγήσει τη νίκη.

Οι «ερυθρόλευκοι», που έπαιζαν χωρίς τον Κώστα Χριστοφιδέλη, θα μπορούσαν να βρεθούν μπροστά στο σκορ, για να έχουμε... άλλη εξέλιξη στη συνέχεια. Στο πρώτο σετ, βρέθηκαν να χάνουν με 23-21, ωστόσο κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 23-23 και 24-24, να βρεθούν δύο φορές με σετ μπολ (24-25, 25-26), αλλά τελικά να μην μπορούν να τελειώσουν το σετ.

Στο δεύτερο σετ, ο Ολυμπιακός δεν είχε ψυχολογία με αποτέλεσμα να ξεφύγουν οι γηπεδούχοι, για να το πάρουν εύκολα, για να φτάσουμε στο τρίτο σετ, όπου είχαμε ένα νέο... θρίλερ. Σε όλο το σετ, οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι,μέχρι που οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν πίσω με 22-19. Όμως δεν το έβαλαν κάτω. Μείωσαν σε 22-21 ,αλλά δεν κατάφεραν το κάτι παραπάνω με συνέπεια να έρθει το 3-0.

Τα σετ: 28-26, 25-17, 25-23

Δείτε εδώ την εξέλιξη του ματς

Ολυμπιακός (Δ. Καζάζης): Γιούρισιτς 8, Ποτότσνικ 9, Φιλίποφ , Κοκκινάκης 11, Γιορντάνοφ 17, Σμαραγδής 6/Στεφάνου -λ. 63% Μαρούλης, Σωτηρίου 2, Παπαδόπουλος 3.

Στρόιτελ (Σινχαγέφσκι): Ράνζιουκ 14, Μπαζέν 2, Μπούσελ 11, Ακουλιτς 18, Πράνκο 6, Μικάνοβιτς 6/ Λικχάραντ -λ. 45%.
Διαβάστηκε 2031 φορές

Σχετικά άρθρα

3 σχόλια

  • Comment Link SYROSCLUB Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013 12:57 posted by SYROSCLUB

    Πέστα ρε zumba γιατί το παιδί έχει γίνει γραφικό!!ρε Γεωργίου πές στούς παράγοντες του Ηρακλή να γράψουν ένα εγχειρίδιο βοήθημα πώς κάνεις μεγάλη Ομάδα με κρατικά χρήματα και ΦΠΑ!! όχι για να μάθουμε κάτι αλλά για να μας λυθεί και αυτή η απορία .Α ξέχασα μην το πολυτραγουδάτε με τα χρέη γιατί άμα σας περιλάβει κανένας οικονομικός εισαγγελέας θα πάνε πολύ στην φυλακή!!!

  • Comment Link zumba Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013 12:01 posted by zumba

    Γεωργίου....κοίταξε να δωσεις τα λεφτά που χρωστας στο δημοσιο για να μην τα παρουν πάλι απο την τσέπη μου και την τσέπη του διπλανού σου...και μετά ΞΑΝΑ ΜΙΛΑ. Μέχρι τότε...παρακάλα να γυρισει ο Κόλι μηπως σας ξελασπώσει. Οι ίδιοι βάλατε τα χεράκια σας...και βγάλατε τα ματάκια σας. Πρώτα την καμπούρα σας...και μετά των αλλων!

  • Comment Link ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013 08:04 posted by ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    τα συμπεράσματα δικά σας για το που έχει φτάσει το ελληνικό βόλεϊ. Η ομάδα που όλοι αβαντάρουν και πηγαίνει τρένο σε ένα ανύπαρκτο πρωτάθλημα έχασε και αποκλείσθηκε πανηγυρικά από την πεμπτοέκτη της Ρωσίας σε ευρωπαϊκό κύπελο του επιπέδου του τσαλενζ καπ.Ισως τώρα κάτι τυπίδια στον Πειραιά , τη Σύρο και άλλοι φτωχοί συγγενείς, κάποιοι δημοσιογράφοι και πολλοί άλλοι καταλάβουν το τι έχει πετύχει ο μεγάλος Ηρακλής επί 12 χρόνια όχι σε κυπελάκια της πλάκας αλλά στο τσάμπιονς λιγκ με αντιπάλους μεγαθήρια με τριπλάσια και τετραπλάσια μπάτζετ. Πέντε φάιναλ φορ και τρεις τελικοί του τσάμπιος λιγκ και πορείες γεμάτες νίκες και διακρίσεις επί τεραστίων αντιπαλων.Αυτήν την ομάδα θέλουν κάποιοι να διαλύσουν. Μπορεί να έπεσε φέτος σε χέρια επικίνδυνων και ανίκανων ανθρώπων όμως η προσπάθεια των περισσοτέρων αντιπάλων και εχθρών του Ηρακλή εδώ και καιρό είναι να διαλυθεί η ομάδα και να ανοίξει ο δρόμος γι αυτούς που δε μπορούν να κοντράρουν έναν ισχυρό Ηρακλή. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε ήδη. Ενα πρωτάθλημα για γέλια με επίπεδο κάτω του μηδενός και αποκλεισμοί στην ευρώπη για όλες τις ομάδες μας από αντιπάλους που ο Ηρακλής δε θα τους έπαιζε ούτε για προπόνηση. Να τους χαίρεστε και σε ανώτερα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ