1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-03-2024 00:51

Καστελάνι: «Δεν μπορέσαμε να σταματήσουμε τον Μίλωνα, όλα θα κριθούν στην έδρα μας» vids

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντανιέλ Καστελάνι, παράδεχτηκε την ανωτερότητα του Μίλωνα και καλέσε τον κόσμο των ερυθρόλευκων να δώσει παρών την Δευτέρα στο Ρέντη για να πάρει την πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ που περιμένει ο Παναθηναϊκός:

 «Σήμερα ήμασταν καλύτεροι στην υποδοχή συγκριτικά με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια εδώ, αλλά το δικό μας σερβίς δεν ήταν σύμφωνα με τις δυνατότητές μας. Ο Μίλωνας είχε αρκετές φορές καλή υποδοχή και δεν μπορέσαμε να τον σταματήσουμε. Για εμάς είναι ένας τελικός ο πέμπτος αγώνας, παίζουμε στην έδρα μας και εκεί παίζουμε καλύτερα. Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο για να πάρουμε το εισιτήριο για τους τελικούς».

Ο ακραίος του Ολυμπιακού Σπύρος Χανδρινός ανέφερε: «Θα δούμε το βίντεο με τα λάθη μας. Το σερβίς του Μίλωνα μας πίεσε αλλά είχαμε δουλέψει πάνω σε αυτό. Θα δούμε από αύριο τι πήγε λάθος. Παίζουμε έναν τελικό τη Δευτέρα, έχουμε το πλεονέκτημα έδρας και εκεί είμαστε διαφορετική ομάδα. Είμαστε μία έμπειρη ομάδα και πρέπει να το αποδείξουμε».

Media

br>

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ