1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-05-2022 18:09

Ο «Μίδας» Τζιοβάνι Γκουιντέτι στην Ελλάδα για προπονητικό σεμινάριο με τον ΣΕΠΠΕ (5-7 Ιουλίου)

Ο «Μίδας» προπονητής της παγκόσμιας γυναικείας πετοσφαίρισης, ο Ιταλός προπονητής Giovanni Guidetti αποδέχτηκε την πρόταση της διοίκησης του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ και θα είναι ο κύριος ομιλητής σε σεμινάριο που θα διοργανώσει ο ΣΕΠΠΕ στην Αθήνα 5-6-7 ΙΟΥΛΙΟΥ στο κλειστό γυμναστήριο του Μαρκόπουλου.

Μόνο φετος ως προπονητής της τουρκικής ομάδας VAKIFBANK κατέκτησε τα πάντα.

Παγκόσμιο Συλλόγων
Πρωτάθλημα Ευρώπης
Πρωτάθλημα Τουρκίας
Κυπελλο Τουρκίας

Από το 2017 είναι προπονητής της Εθνικής γυναικών της Τουρκίας που την έχει οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες.

Αναλυτικό πρόγραμμα καθώς και ο άλλος  προπονητής που θα συμμετέχει και αυτός στο τριήμερο σεμινάριο του ΣΕΠΠΕ θα ανακοινωθούν σύντομα.

«Σε μία νεκρή προπονητική περίοδο φέρνουμε στην Ελλάδα τον κορυφαίο προπονητή στο κόσμο για σεμινάριο στην Αθήνα. Με ελάχιστο κόστος συμμετοχής ανάλογα του ονόματός του στο παγκόσμιο βόλεϊ, πιστεύω ότι η ανταπόκριση από τους Έλληνες προπονητές θα είναι μεγάλη. Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου θα τιμηθούν όλοι οι Έλληνες προπονητές που εργάζονται στο εξωτερικό» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΠΠΕ Γιώργος Σαμαράς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ