1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-07-2022 20:25

Λάμψη και βραβεύσεις στο σεμινάριο του ΣΕΠΠΕ

Με μεγάλη επιτυχία και αρκετή λάμψη ολοκληρώθηκε το τριήμερο διεθνές σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης, με ομιλητές τον κορυφαίο προπονητή και κόουτς της πρωταθλήτριας κόσμου και Ευρώπης, Βάκιφμπανκ, Ιταλό Giovanni Guidetti αλλά και τον θρυλικό προπονητή και βετεράνο Ιταλό καθηγητή Carmelo Pittera.

Και οι δύο παγκόσμιοι τεχνικοί, δίδαξαν τακτική, στο κλειστό γήπεδο Αιγάλεω, «Σταύρος Βενέτης», κάτω απο την μεγάλη παρουσία πολλών ελλήνων προπονητών.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος», με παρουσιαστή τον δραστήριο πρόεδρο του συνδέσμου, Γιώργο Σαμαρά, βραβεύτηκαν αρχικά οι δύο υψηλοί καλεσμένοι. Μάλιστα τον Guidetti βράβευσε προσωπικά  ο ΓΓΑ, Γιώργος Μαυρωτάς.

Στη συνέχεια ακολούθησαν βραβεύσεις για τον Pittera, όπως και για τους προπονητές που κατέκτησαν τίτλους σε Volley League και Πρι Λιγκ ανδρών-γυναικών, και όσους αντίστοιχα διακρίθηκαν σε διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες αλλά και όσοι κόουτς κατέκτησαν αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Από τις βραβεύσεις δεν θα μπορούσε να λείψει και η σπουδαία Βάσω Καραντάσιου, που τιμήθηκε για την μεγάλη της προσφορά στο μπιτς βόλεϊ.

Επίσης μεταξύ άλλων, αναμνηστική πλακέτα δόθηκε στην υπεύθυνη των τμημάτων βόλεϊ του Αιγάλεω, Τασούλα Βλαχου καθώς και στις αθλήτριες των ακαδημιών του «Σίτι» που βοήθησαν στη διεξαγωγή του σεμιναρίου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ