1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-11-2021 18:20

Προπονητική ημερίδα του Σ.Ε.Π.ΠΕ. στη Θεσσαλονίκη (28/11)

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαιρισης σε συνεργασία με την Ένωση Πετοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης διοργανώνει την 2η ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ Προπονητική Ημερίδα στην Θεσσαλονίκη με θέματα ανάπτυξης την Κυριακή 28 Νοεμβρη και ώρα 13.00-15.30.

Ομιλητής : Βαρατάσης Χρήστος (Καθ. Φυσικής Αγωγής- προπονητής Φυσ. Κατάστασης)

Θεματολογία  Θεωρητική – Πρακτική

Τρόποι Εκμάθησης Και Προπονητικής Προσέγγισης Των Λειτουργικών Κινητικών Επιδεξιοτήτων (Λ.Κ.Ε) Στις Αναπτυξιακές Ηλικίες 11-13 Χρόνων

Τροποι  βελτίωσης βασικών  παραμέτρων της φυσικής κατάστασης  (φ.κ) στις αναπτυξιακές ηλικίες 14-16 χρονων

Υπόδειξη μορφής ατομικής προετοιμασίας αθλητών-τριών αναπτυξιακών ηλικιών στις φυσικές παραμέτρους της σωματικής ικανότητας τους.

Παρακαλούμε τα μέλη μας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ημερίδα να δηλώσουν την συμμετοχή τους τηλεφωνικά στα γραφεία του Συνδέσμου μέχρι την Παρασκευή 19 Νοεμβρη.

Τηλ δηλώσεων συμμετοχής:2109218936.

Βάσει τον αριθμό συμμετεχόντων θα βρεθεί και ο κατάλληλος χώρος που θα πληρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την δια ζώσης ημερίδας του ΣΕΠΠΕ.

Τέλος την Δευτέρα 22 Νοέμβρη θα ανακοινωθεί ο τόπος και ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί η Ημερίδα του Συνδέσμου.

Επίσης σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το ισχύον Υγειονομικό Πρωτόκολλο, οι συμμετέχοντες θα πρέπει στην είσοδο να παρουσιάσουν βεβαίωση πλήρους εμβολιασμού ή βεβαίωσης  νόσησης  το τελευταίο εξάμηνο ή rapid test και τέλος είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ