1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-10-2023 15:09

Volley League Γυναικών: KYANA MVP της 2ης αγωνιστικής η Τζούλι Λένγκβεϊλερ

Η Τζούλι Λένγκβεϊλερ του Άρη Θεσσαλονίκης είναι η KYANA MVP της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών.

Η Ελβετίδα διαγώνιος με 31 πόντους (26/53 επ., 1 άσσο, 4 μπλοκ) ήταν η κορυφαία του Άρη στη νίκη με ανατροπή από 2-0 σετ κόντρα στον Ηλυσιακό, βοηθώντας την ομάδα της να πανηγυρίσει την πρώτη της φετινή νίκη.

Η Τζούλι Λένγκβεϊλερ γεννήθηκε στις 6 Νοεμβρίου 1998 στην Ελβετία και ξεκίνησε το βόλεϊ στην Άαντορφ. Έχει αγωνιστεί επίσης στην Βολερό και στην NUC, στην Φινλανδική Κούσαμο και στην Ισπανική Τενερίφη.

Τζούλι Λένγκβεϊλερ: «Περήφανη για την ομάδα μου, δείξαμε χαρακτήρα»

Για το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό:
«Το παιχνίδι κόντρα στον Ηλυσιακό ήταν σημαντικό που το κερδίσαμε. Στα δύο σετ που χάσαμε δεν παίξαμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, αλλά είμαι περήφανη στο πως αντιδράσαμε. Παλέψαμε σκληρά από το τρίτο σετ και μετά, σώσαμε τέσσερα ματς μπολ. Δεν νομίζω να έχω συμμετάσχει σε τέτοιο παιχνίδι ξανά στην καριέρα μου. Δείξαμε χαρακτήρα και αυτός είναι ένας από τους στόχους μας φέτος».

Για την προσαρμογή της στην Ελλάδα: «Νιώθω καλά στην Ελλάδα. Οι συμπαίκτριές μου με βοήθησαν πολύ στο να προσαρμοστώ. Έχουμε καλή χημεία μεταξύ μας και όλες μαζί θέλουμε να γίνουμε καλύτερες. Απολαμβάνω την Θεσσαλονίκη».

Για το Ελληνικό πρωτάθλημα: «Πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με δυνατές ομάδες. Θεωρώ πως αν συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά αυτή θα φανεί στο γήπεδο και μπορούμε να κάνουμε όμορφα πράγματα με τον Άρη».

ΚΥΑΝΑ MVP της Volley League Γυναικών 2023-24

1η αγωνιστική:
Μαριαλένα Αρτακιανού (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
2η αγωνιστική: Julie Lengweiler (Α.Σ. Άρης)

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ