1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-01-2024 21:26

Επιθετική ενίσχυση στον 'Αρη με τη Λετονή 'Ανια Τζούρτζα

Συνεχίζει το χειμερινό μεταγραφικό μπαράζ αλλαγών στο ρόστερ του η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Άρη, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση της 25 χρόνης (1μ86) Λετονής ακραίας, 'Ανια Τζούρτζα, η οποία ξεκίνησε τη σεζόν απο την Ιταλική Σοβεράτο.

 H σχετική ανακοίνωση του Άρη αναφέρει:

"Το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνει την απόκτηση της Anija Jurdža για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

"Η 25χρονη  βολεϊμπολίστρια, γεννήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου του 1999 στη Λετονία  και αγωνίζεται στη θέση της ακραίας. Ξεκίνησε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα από τη Λετονική  Murjāņu Sporta Ģimnāzija την χρονιά 2018-2019.

Τις σεζόν 2019/2020 και 2020/2021 έκανε τη θητεία της στην RSU/MVS. Την χρόνια 2022/2023 πήγε στην Ουγγαρία για λογαριασμό της Fatum Nyíregyháza, ενώ το πρώτο μισό της φετινής χρονιάς αγωνίστηκε στην ιταλική Soverato."

Μετά τη συμφωνία με την ομάδα βόλεϊ Γυναικών του ΑΡΗ, η Anija Jurdža  δήλωσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και ευγνώμων για την ευκαιρία και ότι ο ΑΡΗΣ πίστεψε σε εμένα ως αθλήτρια. Θα ξεκινήσω τις προπονήσεις με την ομάδα από το νέο έτος και οι στόχοι για το υπόλοιπο της σεζόν είναι να απολαύσω και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει με σκληρή δουλειά και ενέργεια στο γήπεδο. Φυσικά σε αυτό σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι φίλαθλοι και η παρουσία τους που απούσα ότι είναι οι καλύτεροι. Τα λέμε σύντομα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ