1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-07-2019 14:12

Ενίσχυση για τις Αμαζόνες με Δέσποινα Σιδεράτου

Μια ακόμη καλή μεταγραφή για τις Αμαζόνες. οι οποίες ανακοίνωσαν την Δέσποινα Σιδεράτου. Η 23 χρονη (1μ82) Χιώτισσα, διαγώνια που αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια χρόνια στον Πορφύρα με αρκετή επιτυχία, αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την επίθεση της νεοφώτιστης ομάδας των βορείων προαστίων στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στο νέο πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ.

Η ανακοίνωση της πρωταθλήτριας της Α2 για την Σιδεράτου, συμφωνα με την οποία ολοκληρώνονται πλέον οι μεταγραφές του σωμτείου, αναφέρει:

«Ο ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Δέσποινα Σιδεράτου.Η Δέσποινα αγωνίζεται στη θέση της διαγώνιας και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της αξιόλογης πορείας του ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ τα τελευταία χρόνια στη Volley League.

Με την προσθήκη της στο ήδη διαμορφωμένο ρόστερ, εκτιμούμε ότι δημιουργείται ένα αρκετά ανταγωνιστικό σύνολο, ικανό για να ευοδωθεί η προσδοκία της εύκολης παραμονής της ομάδας μας στην Pre League.

Το Δ.Σ. καλωσορίζει τη Δέσποινα στην οικογένεια των Αμαζόνων και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ