1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-07-2023 12:15

Συνεχίζει Αμαζόνα και τη νέα χρονιά η Κατερίνα Κορρέ

Αμαζόνα και τη νέα περίοδο θα παραμείνει η Κατερίνα Κορρέ. Η ταλαντούχα 17 χρονη (1μ93) διεθνής ακραία-διαγώνια που επέστρεψε πέρυσι στο σύλλογο της Ν. Ερυθραίας από το Μαρκόπουλο, συμφώνησε με την διοίκηση του ΑΟΝΝΝΕ να παραμείνει στο ρόστερ και να τον ενισχύσει επιθετικά και στη νέα Πρι Λιγκ.
Η ανακοίνωση των Αμαζόνων για την Κορρέ που έχει μεγάλες δυνατότητες εξέλιξης αναφέρει
 
«Ο ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την ταλαντούχα αθλήτρια Κατερίνα Κορρέ

Η νεαρή ακραία/διαγώνια, επέστρεψε στη Νέα Ερυθραία στα μέσα της περσινής σεζόν από το Μαρκόπουλο, προκειμένου να ενισχύσει την επιθετική γραμμή των γυναικών αλλά και των Νεανίδων.

Αναδείχθηκε στη γυναικεία ομάδα του Ο.ΠΕ Χαλκίδας, ενώ την περίοδο 2021-22 αγωνίστηκε με τα χρώματα των Αμαζόνων, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά στη VolleyLeague. Γεννημένη το 2006, έχει ύψος 1.93 και είναι διεθνής με την Εθνική Κορασίδων και Εθνική Νεανίδων.

Το Δ.Σ. των Αμαζόνων εύχεται στην Κατερίνα Κορρέ υγεία και καλή επιτυχία.»

ΑΟΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ρόστερ

Πάσα: Μέγκαν Νίλον (ΗΠΑ), Εβελίνα Γερογιάννη

Κεντρικές: Νικολαΐδη Χριστίνα, Μαρία Νομικού

Ακραίες: Χριστοδούλου Χρυσάνθη, Δάφνη Βαρουδάκη, Κατερίνα Κορρέ

Διαγώνιες: Τόσι Ανάις (Αργεντινή.)

Λίμπερο: Τζαφέρη Ελένη, Μυρτώ Μαραζοπούλου

Προπονητής: Πανδής Βασίλη

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ