1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-07-2019 13:35

Παρέμεινε στο «Σίτι» η Κωνσταντίνα Τζαλαλή

Στο Αιγάλεω θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν η Κωνσταντίνα Τζαλαλή. Η 24 χρονη (1μ83) διαγώνια και νηπιαγωγός που εντυπωσίασε πέρυσι με το πάθος της και βοήθησε αποτελεσματικά το «Σίτι» να κερδίσει την παραμονή του στα πλέι άουτ, συμφώνησε με την διοίκηση της αθηναϊκής ομάδας να παραμείνει για δεύτερη χρονιά στο ρόστερ του συλλόγου.

Η Τζαλαλή έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε ΑΣ Γιάννενα, Θρίαμβο Χαίδαρίου, Ηλυσιακό ενώ στο νέο πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ θα αντιμετωπίσει ως αντίπαλο την αδελφή της Σοφία που μεταγράφηκε στον Πανιώνιο ενώ ο πατέρας της Σακης Τζαλαλής, αποτέλεσε παλια πολ μεγάλη δόξα του Παγκρατίου στο μπάσκετ.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για την Τζαλαλή αναφέρει:

«Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Κωνσταντίνα Τζαλαλη θα συνεχίσει με τα χρώματα του CITY. Η 24χρονη Κωνσταντίνα αγωνίζεται στην θέση της διαγώνιας και θα ανήκει στο δυναμικό της γυναικείας μας ομάδας ώστε να επιτύχει τον στόχο της στο δύσκολο πρωτάθλημα της pre league

.Κωνσταντίνα σε ευχαριστούμε που θα παραμείνεις και φέτος στον σύλλογο μας και σου ευχόμαστε να έχεις μια αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμους με πολλές επιτυχίες»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ