1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-07-2023 23:34

Δρέμπελα, Νάνου, Τικμανίδου: «Έτοιμες να τα δώσουμε όλα για την πρόκριση στον τελικό» (vid)

Από τα βασικά γρανάζια στην... καλοκουρδισμένη μηχανή που έχει δημιουργήσει ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Γκούντας στην Εθνική παγκορασίδων είναι οι ακραίες Ελπίδα Τικμανίδου, Δήμητρα Νάνου και η πασαδορος και αρχηγός της ομάδας Όλγα Δρέμπελα.
Οι τρεις αθλήτριες που είναι από τις διακριθείσες στη μέχρι στιγμής πορεία της γαλανόλευκης σε Βαλκανικό και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, λίγο πριν την έναρξη της τελευταίας προπόνησης πριν τον ημιτελικό με την Ιταλία, μίλησαν στην κάμερα της Ε.Ο.ΠΕ. και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στις επιτυχίες που έχουν έρθει, για τον ημιτελικό με την Ιταλία και για τη στήριξη που έχουν από φίλους και συγγενείς πίσω στην Ελλάδα.

«Θέλουμε την πρόκριση στον τελικό. Θα μπούμε στον αγώνα δυνατά όπως κάναμε μέχρι στιγμής και θα κοιτάξουμε τον αντίπαλο στα μάτια. Έχουμε όλες εμπιστοσύνη μεταξύ μας και δεν φοβόμαστε» δήλωσε για τον ημιτελικό με την Ιταλία η αρχηγός Όλγα Δρέμπελα, με την Ελπίδα Τικμανίδου να αναφέρεται στο μυστικό της επιτυχίας για την Εθνική μας ομάδα.

«Η σκληρή δουλειά είναι το μυστικό μας. Έχουμε πίστη η μία στην άλλη και δεν έχουμε αμφιβολίες για τις δυνατότητές μας. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Καμία ομάδα δεν μας φοβίζει. Μακάρι να είμαστε στον τελικό».

Κλείνοντας, η Δήμητρα Νάνου μίλησε για την αγάπη που έχουν εισπράξει όλες από συγγενείς και φίλους στην Ελλάδα που παρακολουθούν την πορεία τους.

«Καθημερινά λαμβάνουμε πολλά μηνύματα από ανθρώπους που μας στηρίζουν από την πρώτη μέρα. Τους ευχαριστούμε για την στήριξη, μας δίνουν δύναμη και εμάς για να δίνουμε κάθε φορά τον καλύτερό μας εαυτό».

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ