1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-07-2023 00:12

Γιώτα Κεφαλά: «Όλο αυτό που ζούμε είναι μοναδικό, οι αθλήτριες είναι οι θησαυροί μας» (vid)

Για κάθε επιτυχία μίας ομάδας χρειάζεται να υπάρχει και ένα ικανό προπονητικό επιτελείο που μπορεί να διαχειριστεί όλες τις καταστάσεις που προκύπτουν εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Ένα τέτοιο επιτελείο έχει δημιουργηθεί και στην Εθνική παγκορασίδων με επικεφαλής τον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Γκούντα. Όμως, η παλαίμαχη διεθνής παίκτρια του ΑΟ Καβάλας, Γιώτα Κεφαλά, και  άμεση συνεργάτης του Κώστα Γκούντα, είναι η ήρεμη... δύναμη στην αποστολή της γαλανόλευκης και είναι στο πλευρό όλων των αθλητριών για να τις βοηθήσει και να τις συμβουλεύσει.

«Όλο αυτό το ταξίδι που ζούμε είναι μοναδικό και όλοι όσοι συμμετέχουμε νιώθουμε ευλογία και τύχη. Όλοι έχουν βοηθήσει για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα, αλλά πολύ περισσότερο τα παιδιά που για εμάς είναι μικροί θησαυροί. Παρά το μικρό της ηλικίας δουλεύουν ως επαγγελματίες και ακούν όλες μας τις οδηγίες. Βήμα βήμα καταφέραμε να φτάσουμε ως εδώ» δήλωσε μεταξύ άλλων η Γιώτα Κεφαλά μία ημέρα πριν τον ημιτελικό με την Ιταλία.

Δείτε όλες τις δηλώσεις της στο παρακάτω βίντεο:

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ