1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-07-2023 15:04

Κατσάλη, Καραγιάννη, Δημητρίου: «Έχουμε σταθεί δυνατές σε όλες τις δυσκολίες» (vid)

Αποφασισμένες να διεκδικήσουν το χάλκινο μετάλλιο κόντρα στην Κροατία εμφανίστηκαν στις δηλώσεις τους στην κάμερα της Ε.Ο.ΠΕ. οι αθλήτριες της Εθνικής παγκορασίδων Μαριάν Κατσάλη, Χρύσα Καραγιάννη και Ιωάννα Δημητρίου
Οι νεαρές αθλήτριες αναφέρθηκαν στο φετινό τους ταξίδι από την προετοιμασία στο Μουζάκι, στο χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό και στην πορεία τους στο Ευρωπαϊκό, τονίζοντας πως είναι μία εμπειρία που δεν έχουν όλοι την ευκαιρία να ζήσουν, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για τον μικρό τελικό με την Κροατία.

«Όλο αυτό που ζούμε είναι εξωπραγματικό. Είναι μία εμπειρία που δεν έχουν όλοι την ευκαιρία να ζήσουν. Σταθήκαμε δυνατές στις δυσκολίες και μείναμε ως ομάδα. Κάθε εμπόδιο για καλό και μας κάνει πιο δυνατές. Χάσαμε στις λεπτομέρειες απέναντι σε μία ισάξια ομάδα. Τον αφήσαμε όμως πίσω μας και κοιτάμε την Κροατία για να νικήσουμε και να πάρουμε το χάλκινο» σχολίασε η Χρύσα Καραγιάννη, με την Μαριάν Κατσάλη να τονίζει:

«Είμαι περήφανη για ότι έχουμε καταφέρει ως ομάδα. «Έχουμε ωριμάσει ως αθλήτριες και ως χαρακτήρες. Έχουμε ανταγωνιστεί αθλήτριες υψηλού επιπέδου με χώρες με μεγάλη παράδοση όπως η Ιταλία και η Τουρκία. Πάμε δυνατά τώρα για τον τελευταίο μας στόχο που είναι το χάλκινο μετάλλιο».

Τέλος, η Ιωάννα Δημητρίου σχολίασε: «Έχουμε καταβάλει μεγάλο κόπο για να φτάσουμε ως εδώ, με δυσκολίες και τραυματισμούς. Κάθε μέρα προσπαθούμε για το καλύτερο και αυτό θα κάνουμε κόντρα στην Κροατία».

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ