1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-07-2023 14:39

Μπιτσακτσή, Δαγρέ, Πρινιωτάκη: «Πιστεύουμε στην ομάδα και είμαστε αποφασισμένες» (vid)

Στη μεγαλύτερη πρόκληση στην μέχρι στιγμής καριέρας τους στο βόλεϊ βρίσκονται οι αθλήτριες της Εθνικής παγκορασίδων, οι οποίες μετά το χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό και την πορεία τους στο Ευρωπαϊκό, ονειρεύονται και την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.
Λίγες ώρες έμειναν για τον ημιτελικό με την Ιταλία (22/7, 19.00), με την εκπληκτική τριάδα, Ειρήνη Μπιτσακτσή, Βάλια Δαγρέ και Εύη Πρινιωτάκη να μιλούν στην κάμερα της Ε.Ο.ΠΕ. δηλώνοντας πανέτοιμες για να διεκδικήσουν την πρόκριση στον τελικό.

«Μετά το χρυσό στο Βαλκανικό, ο κόουτς μας είπε να βγάλουμε φωτογραφία με το κύπελλο και του απάντησα "με το παλιό ή το καινούργιο"» είπε χαριτολογώντας η Εύη Πρινιωτάκη που γνωρίζει πως όλες τους έχουν μία μεγάλη ευκαρία μπροστά τους.

«Η αλήθεια είναι ότι είχαμε μείνει λίγο... έκθαμπες από τα αποτελέσματα που έχουμε φέρει. Το Βαλκανικό ήταν κάτι όμορφο για εμάς, αλλά τώρα έχουμε μπροστά μας τον ημιτελικό με την Ιταλία και στόχος είναι η νίκη. Πιστεύω στην ομάδα μας» είπε από την πλευρά της η Βάλια Δαγρέ, με την Ειρήνη Μπιτσακτσή να τονίζει από την πλευρά της:

«Έχουμε κάνει μία μεγάλη πορεία και είμαστε όλες χαρούμενες. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο αλλά είμαστε όλες αποφασισμένες. Μας έχει βγει πολύ καλά και στοχεύουμε να το συνεχίσουμε μέχρι το τέλος».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ