1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-07-2023 14:21

Τερζάκη - Ζεϊμπέκη: «Πάμε για την τρίτη θέση γιατί το αξίζουμε» (vid)

Την ωριμότητα με την οποία αντιμετωπίζουν οι ίδιες και οι συμπαίκτριές τους όλες τις δυσκολίες που είχαν στο δρόμο τους έδειξαν με τις δηλώσεις τους στην κάμερα της Ε.Ο.ΠΕ. οι Χρίστινα Τερζάκη, Όλγα-Μαρία Ζεϊμπέκη, λίγες ώρες πριν τον μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κοριτσιών Κ17 με την Κροατία
Οι δύο αθλήτριες εξέφρασαν την πικρία τους για το αποτέλεσμα του ημιτελικού με την Ιταλία, αγώνας που κρίθηκε κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες άλλα έδειξαν ότι το άφησαν πίσω τους και έδωσαν το σύνθημα για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

«Αρχικός στόχος μας στο ευρωπαϊκό ήταν μία καλύτερη θέση από την 8η. Τα καταφέραμε και έχουμε μπει στη τετράδα. Στον ημιτελικό σταθήκαμε άτυχες αλλά το παλέψαμε μέχρι τέλους. Πάμε δυνατά όμως στον μικρό τελικό. Έχουμε άλλη μία ευκαιρία και θα μπούμε στο γήπεδο δυναμικά. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε» σχολίασε η Χριστίνα Τερζάκη, με την Όλγα-Μαρία Ζεϊμπέκη να συμπληρώνει:

«Μπορούσαμε να είχαμε νικήσει στον ημιτελικό η αλήθεια είναι. Έτσι είναι όμως η ζωή και ο αθλητισμός. Κάποιος χάνει και κάποιος κερδίζει. Πάμε για τρίτη θέση γιατί το αξίζουμε. Το θέλουμε πολύ».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ