1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-04-2013 19:20

Οι παγκορασίδες του Φοίνικα πάλεψαν για την έκπληξη

Οι παγκορασίδες του Φοίνικα πάλεψαν για την έκπληξη ©foinikasclub.gr
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι παγκορασίδες του Φοίνικα στο πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα του Πανναξιακού, το οποίο πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (28/4) και βρήκε νικήτρια την γηπεδούχο ομάδα με 3-1 σετ (25-9, 26-24, 24-26, 25-19).

 

Οι αθλήτριες του Γιώργου Αλτουβά έδειξαν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στο φαβορί του πρωταθλήματος, με εξαίρεση μόνο το πρώτο σετ, αποδεικνύοντας ότι το μέλλον τους ανήκει. Άλλωστε πρόκειται ουσιαστικά για μία νέα ομάδα, καθώς σχεδόν όλες οι αθλήτριες που στέφθηκαν πρωταθλήτριες Αιγαίου πέρυσι δεν έχουν πλέον δικαίωμα συμμετοχής λόγω ηλικίας. Η αποστολή του Φοίνικα θα επιστρέψει το βράδυ στη Σύρο, ενώ στη Νάξο μαζί τους βρέθηκε και ο αθλητής της ανδρικής ομάδας, Νίκος Αρβανίτης.

Η σύνθεση του Φοίνικα: Βασιλικού Φ., Βαρθαλίτου, Ξαγοράρη Κ., Παναγιωτακοπούλου, Γιαλόγλου, Ξαγοράρη Β., Ρούσσου, Ξαγοράρη Α., Χαλβατζή.

Πηγή: foinikasclub.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ