1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-02-2018 17:56

Περιφέρεια Αιγαίου: Διπλή ανατροπή για τις νεάνιδες του Νεωρίου

Στο τελικό της Ζ΄ Περιφέρειας του πρωταθλήματος βόλεϊ προκρίθηκε και φέτος η ομάδα νεανίδων του ΑΣΕ Νεωρίου. Στο Κλειστό «Γιάννης Γουλανδρής» νίκησε τον ΡΣΦΠ ¨Τελχινίς» Ρόδου με 3-2 αν και χρειάστηκε  να ανατρέψει δυο φορές την σε βάρος του κατάσταση.

Το πρώτο σετ οι παίκτριες του Χρήστου Σκρέτα το έχασαν κυριολεκτικά απο τα αποδυτήρια αφού από πολύ νωρίς βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το σέρβις των φιλοξενούμενων και το 13-25 ήλθε φυσιολογικά.

Στο 2ο σετ οι Συριανές βελτίωσαν όλους τους τομείς του παιχνιδιού τους και κατάφεραν με υπομονή στην άμυνα και αποτελεσματικότητα στην επίθεση να ισοφαρίσουν τα σετ με 25-22.Στο τρίτο σετ έγινε μάχη.

Η μπάλα δύσκολα έπεφτε στο τάραφλεξ, οι επιθέσεις διαδέχονταν η μία την άλλη. Το προβάδισμα άλλαζε διαρκώς ομάδα και τελικά οι παίκτριες του Νίκου Τσιντομηνά επικράτησαν «στην παράταση» με 26-28.Στην αρχή του τέταρτου σετ οι γηπεδούχες φάνηκαν επηρεασμένες από το τρόπο που έχασαν το προηγούμενο σετ.

Σταδιακά ανέβασαν την απόδοση τους πήραν ένα μικρό προβάδισμα το οποίο στη συνέχεια μεγάλωσαν για να κατακτήσουν το σετ με 25-15.Το τάι μπρέικ θύμισε το τρίτο σετ. Κάθε πόντος κερδίζονταν με αγώνα και πολλή προσπάθεια.

Αλεπάλληλες επιθέσεις και εκπληκτικές άμυνες κρατούσαν τους αρκετούς φιλάθλους που παρακολουθούσαν τον αγώνα σε αγωνία. Και οι δυο ομάδες πρόσφεραν όμορφο θέαμα, τελικά το σετ και τη νίκη κατέκτησε η ομάδα του ΑΣΕ Νεωρίου με 17-15!!!!.

Μετά από αυτή τη νίκη η ομάδα του ΑΣΕ Νεωρίου θα παίξει στον τελικό της Ζ΄Περιφέρειας με τον Νηρέα Καρδαμύλων της Χίου για τον τίτλο της καλύτερης ομάδας του Αιγαίου και την πρόκριση στον Δ΄ομιλο της Β΄ φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Το ματς θα γίνει στην Αθήνα πιθανότατα και στη συνέχεια θα μπουν σε όμιλο μαζί με το Αιγάλεω, το Μαρκόπουλο και τον Απόλλωνα Πάτρας.

Α΄Διαιτητής: Μπαρμπούνης  Β’ Διαιτητής Βρούτσης Γραμματεία Κούτρα

ΑΣΕ Νεωρίου-ΡΣΦΠ Τελχινίς 3-2  (13-25, 25-22, 26-28, 25-15, 17-15)

ΑΣΕ Νεωρίου (Σκρέτας) Παχή, Κοκμοτού Β, Δεσύπρη, Τζέκα (Λ), Φρέρη, Στεφάνου, Καραβανά, Ρούσσου, Συνοδινού, Λυγνού, Κοκμοτού Ν, Ρούτσι, Γαδ (Λ), Πιτσικάλη.

ΡΣΦΠ Τελχινίς (Τσιντομηνάς) Κρητικού, Δεληγιώργη, Γκίκα , Βλαχοπούλου, Σουρλή, Τερζίου, Χουσείν, Μυρωνίδου, Κουφομανώλη(Λ).

Πηγή:Syros-sports.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ