1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-10-2019 00:10

Ο Ερμής Πατρών στο πλευρό του μικρού Παναγιώτη Γλωσσιώτη

Μια σπουδαία ανθρώπινη πρωτοβουλία στήριξης του δοκιμαζόμενου μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ Γλωσσιώτη, πήρε ο Ερμής Πατρών. Συγκεκριμένα το Αχαϊκό σωματείο, ανακοίνωσε ότι στον αγώνα νεανίδων με την Ολυμπιάδα την Τετάρτη 16/10 (18.00) στο Κουκούλι, θα υπάρξει εισιτήριο 3 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην οικογένεια του Παναγιώτη που είναι 18 μηνών και μάχεται για την ζωή του.

Μάλιστα η διοίκηση του Ερμή εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους Πατρινούς φίλους του βόλεϊ και όχι μόνο να δώσουν το παρών στην εκδήλωση και να ενισχύσουν την οικογένεια του μικρού:

« Σε ένδειξη συμπαράστασης στον μικρό Παναγιώτη Ραφαηλ Γλωσσιωτη , ο οποίος αντιμετωπίζει μια σπάνια πάθηση που ονομάζεται νωτιαία μυϊκή ατροφία και θα χρειαστεί να χειρουργηθεί στο εξωτερικό , το σωματείο μας την ερχόμενη Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στον αγώνα των Νεανίδων (Α.Σ.Π ΕΡΜΗΣ- Ολυμπιάδα) στις 18:00 μμ, στο Κλειστό Γυμναστήριο στο Κουκουλι , θα έχει εισιτήριο 3€, το οποίο θα διατεθεί ολοκληρωτικά στην οικογένεια του μικρού μας φίλου που μάχεται για τη ζωή του!!!

Σας καλούμε όλους λοιπόν, φίλους του σωματείου και μη , να παρευρεθείτε στο γήπεδο και να διαθέσετε το ποσό αυτό για να δούμε τον μικρό Παναγιώτη γερό και δυνατό!!»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ