1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-02-2019 14:47

MVP Μαρία Τσιτσιγιάννη: «Η σεζόν εξελίσσεται ιδανικά για μένα και το Μαρκόπουλο» (video)

Η MVP του φ4 νεανίδων της ΕΣΠΑΑΑ, Μαρία Τσιτσιγιάννη, μίλησε στο volleynews.gr για την κατάκτηση του τροπαίου, για το βραβείο της MVP αλλά και για το πρωτάθλημα της Volleyleague στο οποίο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο με το Μαρκόπουλο.
Για το φ4 νεανίδων: «Ήταν πολύ ωραία εμπειρία. Η ομάδα ήταν έτοιμη από πέρυσι και μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε τον Φοίβο Μελισσίων στον τελικό. Η διοργάνωση ήταν πολύ ωραία και γενικά είμαστε πολύ ευχαριστημένες από το αποτέλεσμα».

Για το πρωτάθλημα της Volleyleague που αγωνίζεται: «Η σεζόν φέτος για το Μαρκόπουλο και για μένα πάει πολύ καλά. Έχουμε καταφέρει να μείνουμε στην κατηγορία στην Α1 Γυναικών και συνεχίζουμε για να κερδίσουμε ακόμα περισσότερους βαθμούς».

Για το δύσκολο πρόγραμμα με νεάνιδες και γυναίκες: «Δεν είμαι μόνο εγώ που παίζω νεάνιδες και στις γυναίκες, είναι και άλλα κορίτσια. Όλα θέλουν σωστό προγραμματισμό για να μπορείς να τα συνδυάζεις όλα».

Που αφιερώνει το βραβείο: «Στην ομάδα μου και στην οικογένειά μου».

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ