1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-02-2018 15:27

Αγ. Στέφανος: Τουρνουά μίνι βόλεϊ και κοπή πίτας

Το περασμένο Σάββατο, πραγματοποιήθηκε το 9ο Τουρνουά Μίνι-Βόλεϊ του Αθλητικού Ομίλου Αγίου Στεφάνου που διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Στεφάνου, στο κλειστό γήπεδο της περιοχής.

Κορίτσια και αγόρια 6-12 ετών γυμνάστηκαν και διασκέδασαν παίζοντας βόλεϊ. Γονείς, συγγενείς και φίλοι, ήταν εκεί για να ενθαρρύνουν τις προσπάθειές τους.

Τα χαμόγελα και η ικανοποίηση στα πρόσωπα των παιδιών ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για όσους εργάστηκαν για την διοργάνωση.Ακολούθησε η κοπή της πίτας του Α.Ο. Αγίου Στεφάνου για το 2018, παρουσία των μικρών και μεγάλων αθλητριών του συλλόγου και των γονέων τους, των προπονητών και των μελών του Δ.Σ., σε ευχάριστο και ζεστό κλίμα.

Στο γήπεδο, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν ο κ. Στέλιος Κοροβέσης, Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής , η κ. Καλλιόπη Ταουξή-Χριστιανίδη, Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Διονύσου, κ.α..

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ