1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Την 5η της σεζόν στην Τουρκία ολοκλήρωσε η Ανθή Βασιλαντωνάκη, η οποία φόρεσε φέτος την φανέλα της Χάβα Γιολάρι.
Πρωταθλητές Φινλανδίας για τρίτη χρονιά αναδείχτηκε η Πόλκι Κουουσάμο των Ελλήνων προπονητών, Σωτήρη Γκότση και Αλέξανδρου Ρούσου.
Έναν ακόμα κύπελλο το όγδοο στην ιστορία της, κατέκτησε στην Ελβετία ο Ντίμα Φιλίποφ, καθώς οδήγησε την Άμρσβιλ στον αντίστοιχο τίτλο της Ελβετίας. Στον τελικό η ομάδα του Φιλίποφ κέρδισε με 3-1( 25-20, 25-22, 17-25, 25-17) τη Σόνενβερτ, αποτέλεσμα που πανηγύρισε έξαλα ο διεθνής πασαδόρος με τους φιλάθλους της ομάδας.
Για την κατάκτηση του CEV Cup με τη φανέλα της Κιέρι, για την ζωή στην Ιταλία, για τη στήριξη από την οικογένεια και τους φίλους της, για το αν θέλει να παραμείνει στην ίδια ομάδα, για το πως ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ αλλά και για το αν την βαραίνει ο τίτλος της καλύτερης πετοσφαιρίστριας στην Κύπρο, μίλησε η Κατερίνα Ζακχαίου, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα», του Alpha Κύπρου.
Το τελευταίο του παιχνίδι με την Γαλλική Πουατιέ έδωσε το βράδυ του Σαββάτου ο Αλέξανδρος Ράπτης, ο οποίος μετακομίζει στην Ιταλία για λογαριασμό της Ραβένα.
Ευρωπαϊκή κούπα για τις Μάρθα Ανθούλη και την Κύπρια Κατερίνα Ζακχαίου. Οι δύο διεθνείς αθλήτριες πανηγύρισαν χθες βράδυ στο Τορίνο με την φανέλα της Φενέρα Κιέρι την κατάκτηση του CEV Cup Γυναικών. Για την Κιέρι ήταν το δεύτερο Ευρωπαϊκό μετά το περυσινό Τσάλεντζ καπ.
Τον τίτλο στο Κύπελλο Φινλανδίας κατέκτησε η Σάβο του Άλβι Σούρδι, με τον Έλληνα ακραίο να κατακτά τον πρώτο του τίτλο στο εξωτερικό.
Άλλη μια πολύ μεγάλη διάκριση για τον Γιάννης Αθανασόπουλο καθώς αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στην Ουγγαρία για το 2023.
Το έχει η μοίρα του Μίλωνα στη φετινή του ευρωπαϊκή πορεία να βρίσκει στο δρόμο του Έλληνες αθλητές.Μετά την αυστριακή Zαντρούγκα Μπλέιμπουργκ του Άγγελου Μανδηλάρη, την οποία απέκλεισε στους 32 του CEV Cup τώρα για τους 16 της διοργάνωσης αντιμετωπίζει τη γερμανική Ντούρεν στην οποία αγωνίζονται οι Δημήτρης Μούχλιας, Φρίξος Κωτσάκης, με τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων να διεξάγεται την Τετάρτη 14/12 (20:00) στη Γερμανία.
Στον πάγκο της Εθνικής Τσεχίας μέχρι τουλάχιστον το 2026 θα βρίσκεται ο Γιάννης Αθανασόπουλος, ο οποίος ανακοινώθηκε η ανάνεωση της συνεργασίας σε μία όμορφη εκδήλωση στην Τσεχία.
«Είναι μια εμπειρία που πάντα ήθελα να ζήσω και για αυτό όταν μου έγινε η πρόταση, είπα το ναι» αυτά μας είπε ο πατρινός πασαδόρος Γιώργος Κανελλόπουλος ο οποίος πλέον βγάζει το ψωμί του στην Βόρεια Ουγγαρία, φορώντας την φανέλα της Μίσκολτς που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής.
Η πετυχημένη περσινή σεζόν στην Ιαπωνία θα έχει και συνέχεια το 2024 για την Εύα Χαντάβα, η οποία θα παραμείνει στην Ιαπωνική  Γκριν Γουίνγκς. Η έμπειρη ακραία θα προσπαθήσει μαζί με τις υπόλοιπες συμπαίκτριές της να πετύχουν τον στόχο της ανόδου που στις λεπτομέρειες πέρυσι δεν είχαν καταφέρει.
Στο πανεπιστήμιο του Dartmouth στις Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκεται η Βάλια Ευαγγελίου, η οποία συνδυάζει τις σπουδές της με το βόλεϊ.
Στην Ιταλία για να ζήσει το όνειρο του συνδυάζοντας σπουδές και πρωταθλητισμό μετακομίζει ο 18χρονος ακραίος Μανώλης Καλλιμάνης.
   Την απόκτηση του Αλέξανδρου Ράπτη ανακοίνωσε η Πουατιέ, η οποία συνέχισε την παράδοση με την απόκτηση ελλήνων διεθνών παικτών, η ξένων που πέρασαν από τη Volley League. Στην ανακοίνωση του ο γαλλικός σύλλογος επεσήμανε ότι είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ελλάδoς και ότι το 2020 είχε βγει MVP του πρωταθλήματος.
Την Μάρθα Ανθούλη παρουσίασε και επίσημα από την ιστοσελίδα της η Κιέρι. Η Ιταλική ομάδα αρχικά καλωσόρισε την πρώην διεθνή διαγώνια του Παναθηναϊκού, ανέφερε το βιογραφικό της, στάθηκε στους 82 πόντους που πέτυχε στους τελικούς πλέι οφ της ελληνικής Volley League, και επεσήμανε ότι είναι η μικρότερη (19 χρ.) και ψηλότερη(2μ02) αθλήτρια του ρόστερ.
Μια ακόμη μεγάλη διάκριση για τον Γιάννη Αθανασόπουλο στην μεγάλη του καριέρα στο Ευρωπαϊκό βόλεϊ.Στο πρόσφατο γκαλά της Τσεχικής ομοσπονδίας στην πόλη Οστράβα για τους κορυφαίους της χρονιάς, ο Έλληνας κόουτς ανακηρύχθηκε κολύτερος προπονητής για το 2023
Πρωταθλήτρια Ουγγαρίας γυναικών για δεύτερη χρονιά και παράλληλα νταμπλούχος, αναδείχτηκε η Βάσας του Γιάννη Αθανασόπουλου.
Έτοιμη να υπερασπιστεί τον περυσινό τίτλο της, είναι η Βάσας Βουδαπέστης. Η τρεμπλούχος Ουγγαρίας του Γιάννη Αθανασόπουλου, «σκούπισε» με 3-0 νίκες στην ημιτελική σειρά την Νιγκεριχάζα και πήγε στον τελικό της Extraliga κόντρα στην Μπακεσκάμπα.
Δεύτερο σερί πρωτάθλημα στη Φινλανδία κατέκτησε με την Πόλκι Κουούσαμο, ο Σωτήρης Γκότσης.Η ομάδα του έλληνα κοουτς που είχε συνεργάτη φέτος τον Αλέξανδρο Ρούσσο, ο οποίος διαδέχθηκε τον Αργύρη Αντιφάκο που μετακόμισε στη Βάσας του Γιάννη Αθανασόπουλου, επικράτησε στη σειρά των τελικών πλέι οφ με 4-0, της κυπελλούχου Χαμενλίνα.
Δεύτερη κούπα στην Ουγγαρία γιατον Γιάννη Αθανασόπουλο. Ο ‘Έλληνας προπονητής οδήγησε ην Βασας στην κατάκτηση του Κυπέλλου, καθώς σον τελικό επικράτησε μετά από μονομαχία θρίλερ της Μπεκεσάμπα με 3-2 (23-25, 25-14, 22-25, 25-19, 17-15).
Από μικρή ηλικία δεν φοβόταν τις αλλαγές στην ζωή και στην καθημερινότητά της και πάντα την εξίταρε να δοκιμάζει τις δυνάμεις της σε καταστάσεις εκτός του... comfort zone της.
Τη πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελβετίας πανηγύρισε το βράδυ της Κυριακής ο Απόστολος Οικονόμου με τη Λουγκάνο.
Στον πάγκο της Βάσας θα βρίσκεται μέχρι το 2026 ο Γιάννης Αθανασόπουλος. Ο σπουδαίος Έλληνας τεχνικός συμφώνησε με την διοίκηση του Ουγγρικού τρεμπλούχου συλλόγου, την επέκταση της συνεργασίας τους για τρία χρόνια ακόμη.
Σελίδα 1 από 65

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ