1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-09-2023 15:20

Ο 18χρονος Μανώλης Καλλιμάνης πήρε μεταγραφή στην Ιταλική Φανό του Πάολο Τόφολι

Στην Ιταλία για να ζήσει το όνειρο του συνδυάζοντας σπουδές και πρωταθλητισμό μετακομίζει ο 18χρονος ακραίος Μανώλης Καλλιμάνης.

 

Άλλο ένα παιδί που προέρχεται από τις ακαδημίες του Πανερυθραϊκού ανοίγει τα φτερά του στο εξωτερικό. Ο Μανώλης Καλλιμάνης που θα σπουδάσει αθλητικό μάνατζμεντ στο Φανό της Ιταλίας, πήρε μεταγραφή στην Smartsystem Fano (Α3 Ιταλίας) και θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του θρύλου του ιταλικού βόλεϊ Πάολο Τόφολι (δις παγκόσμιος πρωταθλητής και ασημένιος Ολυμπιονίκης), στην 1η ομάδα και την πρώτη μεταβατική χρονιά θα συμμετέχει στις υποχρεώσεις της 2ης ομάδας.

Η ενημέρωση του Πανερυθραϊκού:

Ένα δικό μας παιδί, ένας αθλητής με ήθος, ένα σπουδαίο ταλέντο που συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΣΠΑΑΑ 2023 και οδήγησε την ομάδα Κ21 του Πανερυθραϊκού Α.Σ στους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ανοίγει τα φτερά του και η επόμενη αγωνιστική σεζόν θα τον βρει στη «Μέκκα» του βόλεϊ, στην Ιταλία.

Με χαρά ανακοινώνουμε πως ο Μάνος Καλλιμάνης θα συνδυάσει τις σπουδές του στη γειτονική χώρα με τη μεταγραφή του στην Smartsystem Fano (Α3 Ιταλίας) και θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του θρύλου του ιταλικού βόλεϊ Paolo Tofoli (δις παγκόσμιος πρωταθλητής και ασημένιος Ολυμπιονίκης), στην 1η ομάδα και την πρώτη μεταβατική χρονιά θα συμμετέχει στις υποχρεώσεις της 2ης ομάδας.

Ευχόμαστε στον Μάνο Καλλιμάνη κάθε επιτυχία στη νέα πρόκληση που έχει μπροστά του και είμαστε βέβαιοι πως το μέλλον του προδιαγράφεται λαμπρό, αφού η συστηματική δουλειά των προηγούμενων χρόνων στις ομάδες του Συλλόγου μας, αποτελεί τη βάση για να εξελίξει ακόμη περισσότερο τα αθλητικά του προσόντα.

Μάνο εις το επανιδείν!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ