1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-06-2023 22:34

Ιταλία: Η Κιέρι ανακοίνωσε την Μάρθα Ανθούλη «‘Εχω μεγάλα περιθώρια βελτίωσης»

Την Μάρθα Ανθούλη παρουσίασε και επίσημα από την ιστοσελίδα της η Κιέρι. Η Ιταλική ομάδα αρχικά καλωσόρισε την πρώην διεθνή διαγώνια του Παναθηναϊκού, ανέφερε το βιογραφικό της, στάθηκε στους 82 πόντους που πέτυχε στους τελικούς πλέι οφ της ελληνικής Volley League, και επεσήμανε ότι είναι η μικρότερη (19 χρ.) και ψηλότερη(2μ02) αθλήτρια του ρόστερ.

Στις πρώτες της δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της Κιέρι, η Μάρθα Ανθούλη, τόνισε για την μετακίνηση της στο Καμπιονάτο:

«Μου άρεσε πολύ η πρόταση της Κιέρι. Οι αγώνες κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Κιέρι για το ήταν συναρπαστικοί. Δεν είχε τύχει να παίξω ποτέ απέναντι σε τόσο δυνατή ομάδα.  Πρόκειται για μια ομάδα υψηλής ποιότητας πολύ ανταγωνιστική, οι προπονήσεις είναι σκληρές και δίνει βάση στις λεπτομέρειες . κάτι που χρειάζομαι για να εξελιχθώ ως παίκτρια,Ξέρω ότι έχω μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.

 Το Ιταλικό πρωτάθλημα είναι ένα από τα καλύτερα στον κόσμο και είναι τιμή για εμένα να αποτελώ μέρος του. Ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτή την εμπειρία και να την απολαύσω στο έπακρο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ