1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-06-2023 21:25

Κορυφαίος προπονητής για το 2023 στην Τσεχία ο Γιάννης Αθανασόπουλος

Μια ακόμη μεγάλη διάκριση για τον Γιάννη Αθανασόπουλο στην μεγάλη του καριέρα στο Ευρωπαϊκό βόλεϊ.Στο πρόσφατο γκαλά της Τσεχικής ομοσπονδίας στην πόλη Οστράβα για τους κορυφαίους της χρονιάς, ο Έλληνας κόουτς ανακηρύχθηκε κολύτερος προπονητής για το 2023

Ο Αθανασόπουλος που είναι ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Γυναικών κατάφερε σε σύνολο 78 αγώνων να έχει 53 νίκες και 25 ήττες ενώ με την Τσεχική ομάδα εχει κατακτήσει συνολικά χρυσό μετάλλιο στο Europa Golden League 2019, και δύο ασημένια σε Challenger Cup 2019 και Europa Golden League 2022.

Επίσης οδήγησε την Τσεχία μετά από πολλά χρόνια στην περυσινή τελική φάση του παγκοσμίου πρωταθλήματος, τερματίζοντας στην 18η θέση.

Συγκινημένος για την διάκριση αυτή, η οποία έρχεται μετά την περυσινή, όπου είχε βγει κορυφαίο προπονητής στην Ουγγαρία, χάρις στις επιτυχίες που είχε σημειώσει με την Βάσας, δήλωσε: « Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που έλαβα το βραβείο του καλύτερου προπονητή για την Τσεχία το 2023. Θέλω να ευχαριστήσω το επιτελείο των συνεργατών μου και όλες τις παίκτριες, αυτό είναι και βραβείο τους. Σας ευχαριστώ»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ