1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-01-2023 00:11

Στη Βάσας μέχρι το 2026 ο Γιάννης Αθανασόπουλος

Στον πάγκο της Βάσας θα βρίσκεται μέχρι το 2026 ο Γιάννης Αθανασόπουλος. Ο σπουδαίος Έλληνας τεχνικός συμφώνησε με την διοίκηση του Ουγγρικού τρεμπλούχου συλλόγου, την επέκταση της συνεργασίας τους για τρία χρόνια ακόμη.
Πρόκειται για μια μεγάλη επιβράβευση για τον Αθανασόπουλο που μεταμόρφωσε την Βάσας σε μια εξαιρετική ομάδα, καθώς την οδήγησε σε πρωτάθλημα, κύπελλο Ουγγαρίας, στο χρυσό μετάλλιο στο πρωτάθλημα της Κεντρικής Ευρώπης (MEVZA Cup), ενώ αποκορύφωμα ήταν η εκπληκτική πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ο ‘Έλληνας κόουτς στην επίσημη σελίδα της ομάδας σχολίασε: « Θεωρώ τεράστια τιμή την εμπιστοσύνη που έδειξε η διοίκηση τη ομάδας στο πρόσωπο μου. Από το περασμένο καλοκαίρι που δώσαμε τα χέρια, η συνεργασίας μας είναι άψογη, οι συνθήκες προπόνησης είναι πολύ καλές, έχουμε ένα ρόστερ παικτριών που δουλεύει πολύ και θέλει τη διάκριση. Για όλους αυτούς τους λόγους συμφώνησα με την μακροπρόθεσμη πρόταση συνεργασίας του συλλόγου. Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος και θέληση για την κατάκτηση των φετινών μας στόχων.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ