1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-05-2016 21:15

Η Καραφουλίδου στον Άρη

Άλλη μια καλή μεταγραφή ολοκλήρωσε η γυναικεία ομάδα του Άρη, που ανακοίνωσε την απόκτηση της Νικολέτας Καραφουλίδου. Η νεαρή κεντρικός που με τον ΑΟ Θήρας κατέκτησε την 2η θέση στην Α1 γυναικών επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και δηλώνει έτοιμη για τη νέα πρόκληση της καριέρας της.
H ανακοίνωση
Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη, ανακοινώνει την απόκτηση της Νικολέτας Καραφουλίδου.

Η εικοσιτριάχρονη Σκυδραία, αγωνίζεται στην θέση της κεντρικού και είναι γεννημένη στις 26/01/1993 και έχει ύψος 1.86. Η Καραφουλίδου ξεκίνησε το βόλεϊ στις Ακαδημίες του Αριστοτέλη Σκύδρας ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε στις ομάδες του Πειραματικού, Ηρακλή, ΑΓΣΙ, ΑΟ Θήρας.

Η Νικολέτα Καραφουλίδου δήλωσε στο www.arisvolleywomen,gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη, που θα πάω σε μία ομάδα που έχει κάνει πολύ καλή πορεία στην Α1 και έχει βάλει και φέτος υψηλούς στόχους. Ελπίζω να βοηθήσω και εγώ, ώστε να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Άρη που μ΄ επέλεξαν και ελπίζω να τους δικαιώσω».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ