1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-11-2019 04:45

Ακλόνητοι Απόλλων Καλαμάτας, Απολλώνιος, νίκες-θρίλερ για Μεσσηνιακό, Αργυρούπολη

Ακάθεκτοι στην 3η αγωνιστική της Α2 γυναικών στον Ά όμιλο, Απόλλωνας Καλαμάτας, Απολλώνιος και η ευχάριστη έκπληξη ΓΕΗ. Η Μεσσηνιακή ομάδα,μετά απο σπουδαία εμφάνιση επικράτησε 1-3 της ΑΘΛΕΣ στο Ηράκλειο, ο Απολλώνιος πέρασε δύσκολα από την Αγ. Παρασκευή με 0-3 και παρέμειναν στην κορυφή με 9 βαθμούς ενώ η νεοφώτιστη ΓΕΗ επικράτησε με το ίδιο σκορ της Μεσσαρά με 0-3 στον Κρητικό "εμφύλιο" και είναι δεύτερη με 8 βαθμούς.

Δύο μεγάλα θρίλερ είχαμε σε Βύρωνα και Καλαμάτα. Η Αργυρούπολη αν και έχανε 2-1 από την Ένωση έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 2-3, παίρνοντας την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Μεγάλο παιχνίδι και στο κλειστό της Παραλίας, όπου ο Μεσσηνιακός επικράτησε πολύ δύσκολα των Αμπελοκήπων επίσης με 3-2. Κορυφαία των νικητριών ήταν η ακραία, Στεφανία Αναγνώστου. Να σημειωθεί στο τάι μπρέικ ότι οι γηπεδούχες προηγήθηκαν 9-6, οι φιλοξενούμενες πέρασαν μπροστά με 12-13 αλλά και πάλι έγινε της …ανατροπής, καθώς οι «πράσινες» επικράτησαν με 16-14. Ηταν το τρίτο σερί ματς που έπαιξαν στο τάι μπρέικ οι Αμπελόκηπο.

.Η αγωνιστική ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Ηρακλή Κηφισιάς-Πετρούπολης (17.00)

Στον Β΄ομιλο ξεχωρίζει το αποτέλεσμα του Ασκληπιού Τρικάλων που αν και έχανε 2-0 από τη Νέα Γενεά, κατάφερε με μεγάλη ψυχή και πάθος να κάνει επική ανατροπή και να επικρατήσει στο Ασβεστοχώρι με 2-3. Η αγωνιστική τελειώνει σημερα Κυριακή με δύο παιχνίδια.

  Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες του Ά και του Β' ομίλου γυναικών

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ