1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-06-2023 23:15

Απόλλωνας Καλαμάτας: Δυνατή και αποτελεσματική επίθεση με 'Αλκηστη Καραφουλίδου

Εντυπωσιακή μεταγραφή για τον Απόλλωνα Καλαμάτας, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση της σπουδαίας σκόρερ, Άλκηστης Καραφουλίδου. Μετά την αποχώρηση της Αργεντίνας Τόζι που μετακινήθηκε στις Αμαζόνες, η διοίκηση της Μεσσηνιακής ομάδας, συμφώνησε με την 24 χρονη (1μ95) Κατερινιώτισα διεθνής διαγώνια που ανεβάζει κατά πολύ το αγωνιστικό επίπεδο τον Απόλλωνα και τον διατηρεί και πάλι στο βασικό γκρουπ των διεκδικητών ανόδου στη Volley League, στόχο που κυνηγάει με πάθος η Καλαματιανή ομάδα, την τελευταία τριετία.

Η Καραφουλίδου ξεκίνησε ουσιαστικά το βολεϊ και διακρίθηκε στους Μακεδόνες Αξιού ενώ το καλοκαίρι του 2018 οπου η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε την απόλυτη υπέρβαση και τερμάτισε στην τετράδα της Volley League, πήρε  πανάκριβη μεταγραφή στον ΑΟ Θήρας ενώ παράλληλα κλήθηκε στην εθνική του Ναράνχο.

Στη Σαντορίνη αγωνίστηκε για δύο χρόνια με επιτυχία σε Ελλάδα και Ευρώπη, συνέχισε στα Πεύκα, όπου δεν μπόρεσε να παίξει λογω ματαίωσης της Πρι Λιγκ, εξαιτίας της πανδημίας, και υποχρεωτικά ξενιτεύτηκε για ένα τετράμηνο στην Αυστριακή Τιρόλο.

Επέστρεψε και παλι στα Πεύκα με τα οποία αγωνίστηκε για δύο χρόνια, και ειδικά την περυσινή σεζόν (2022-23) βοήθησε καθοριστικά, ώστε η ομάδα της να φτάσουν στην άνοδο στην μεγάλη κατηγορία μαζί με τον Απολλώνιο.

 Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Καλαμάτας:

“Καλωσοριζουμε την Άλκηστη Καραφουλιδου στην ομάδα μας !!!Η 24 χρονη διαγώνια από την Κατερίνη θα ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια μας στη διεκδίκηση ενός εκ των εισιτηρίων που οδηγούν στη volley league γυναικών!!

Ευχαριστούμε το μεγάλο χορηγό μας Affidea για τη μεγάλη του συμβολή στην απόκτηση της αθλήτριας αυτής και ιδιαίτερα τον Μεσσηνιο διευθύνων σύμβουλο της, Θεόδωρο Καρουντζο που για 3η συνεχόμενη χρονιά μας στηρίζει έμπρακτα και ακόμα πιο δυνατά!

Μαζί προχωράμε!! Μαζί χτίζουμε το μέλλον!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ