1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-10-2017 01:07

Συνεχίζουν τον... καλπασμό τους οι Αμαζόνες

Εκπληκτικές οι Αμαζόνες του Σπύρου Νικολάκη, μια εβδομάδα μετά η νίκη κόντρα στην Άρτεμις δεν σταμάτησαν ούτε στην Καλαμάτα καθώς επικράτησαν με το εμφατικό 0-3 κόντρα στον Μεσσηνιακό για την 3ηαγωνιστική της Α2 γυναικών.


Αν και βρέθηκαν πίσω στο δεύτερο σετ με 20-13, έκαναν εκπληκτικό «καλπασμό» και με σερί 4-13, κατέκτησαν το σετ με 24-26. Στη συνέχεια με  ψυχολογία στα ύψη, ολοκλήρωσαν το θρίαμβο τους με 18-25 και με το «χρυσό» τρίποντο που πήραν, έμειναν στην κορυφή του Ά ομίλου μαζί με την Άρτεμις Κορυδαλλού που κέρδισε 3-0 τον ΟΠΕΡ.

Τα σετ: 20-25, 24-26, 18-25

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Γ. Σουρή - Π. Θεοδωρόπουλος): Πασσιά, Σουρή, Κωνσταντοπούλου, Σκλήρη, Χάσκου, Ραμούνδου, Χειλαδάκη, Φωτεινάκη, Ναλμπάντη, Πατρινέλη, Παυλέα (λ), Μπαξιβανάκη, Ζερδεβά (λ), Ζερίτη.

ΑΜΑΖΟΝΕΣ (Σπ. Νικολάκης - Νικ. Σπανός): Μερκούρη, Παπαδέδε, Αγραβάνη, Μάγγελ, Βαρουδάκη, Τσακούμη, Γκιαούρη (λ), Πολίτη, Μερσιάδου, Χαιρετάκη, Μεντζελοπούλου, Ιωσηφίδη (λ), Ντιγριντάκη, Νικολάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ