1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-10-2017 19:37

Ικανοποίηση στα Γιάννενα για το δίποντο με ΕΟΣ

Ικανοποίηση υπάρχει στον ΑΣ Ιωαννίνων για τη δεύτερη νίκη στην αντίστοιχη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών, Β΄όμιλος καθώς η ομάδα του ΑΣ επικράτησε μετά από ματς θρίλερ, της Σταυρούπολης Θες/νικης, με 3-2 σετ με 18-16 τάι μπρέικ.

Στην αρχή των δύο πρώτων σετ είχαμε μοιρασμένο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο.

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣ Γιάννενα ήταν πιο συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της και κατάφερνε με καλή υποδοχή και πολλές επιθετικές λύσεις στα μέσα των σετ να παίρνει μια διαφορά 3-4 πόντων την οποία και διατηρούσε μέχρι το τέλος. Έτσι τα δύο πρώτα σετ πήγαν στην ομάδα του ΓΑΣ και τα δύο με 25-22.

Στο τρίτο σετ αν και αρχικά η ομάδα του ΑΣ έδειχνε ότι θα μπορούσε να πάρει το τρίποντο πολλά λάθη έδιναν πόντους στην ομάδα της Σταυρούπολης η οποία βελτιώνοντας σέρβις και μπλοκ κατόρθωσε να περιορίσει την ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας μας η οποία έχασε τελικά το σετ με 21-25.

Στο τέταρτο σετ οι γυναίκες του ΓΑΣ έδειξαν σημάδια κόπωσης μετά τα μέσα του σετ, η ανάπτυξη του παιχνιδιού είχε πολλά προβλήματα, ενώ παρουσίασαν και κάποια κενά στην άμυνα τα οποία σε συνδυασμό με την καλή αμυντική και επιθετική λειτουργία της ομάδας της Θεσσαλονίκης έδωσαν το σετ στην Σταυρούπολη με 21-25.

Στο πέμπτο και καθοριστικό σετ οι γυναίκες του ΓΑΣ φάνηκαν πιο συγκεντρωμένες στο παιχνίδι κατάφεραν με καλές επιθετικές λύσεις να πάρουν προβάδισμα και να κάνουν το 14-11. Η Σταυρούπολη δεν είχε πει όμως την τελευταία της λέξη και κατάφερε να ισοφαρίσει το σετ σε 14-14 και να περάσει και μπροστά με 15-16.

Όμως τα κορίτσια του ΓΑΣ έστω και την τελευταία στιγμή φάνηκαν ψύχραιμα και πήραν το σετ με 18-16 δίνοντας στην ομάδα μας δύο πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΑΣ Γιάννενα – ΕΟ Σταυρούπολης (3-2): 25-22, 25-22, 21-25, 21-25, 18-16

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(Βίτσιος-Σκορίλας -Σταματελόπουλος): Παπάζογλου, Στεφάνου Στ.(λ), Μαγκλάρα Χρυσ., Λάγκα, Μαγκλάρα Γ., Καρκαδάκη, Σαββάογλου, Βολυράκη, Κουκουτή Ολ., Αδάμου(λ), Μπιρλαντεάνου, Ντέρου, Τσελλίδη, Τάσση.

ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ(Ακριτίδης): Παπουλίδου, Καδίρη, Βερνάρδου(λ), Ανεσιάδου, Βουγιουκλίδου, Νικούλη, Τζοβένου, Παπάζογλου, Χατζηνικολάου, Ζηνωνίδου, Σταφυλίδου, Γεωργιάδου(λ).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ