1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-01-2018 14:03

Επιστροφή στις νίκες για τον Πανιώνιο (video, δηλώσεις)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Στις νίκες επέστρεψε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Πανιωνίου, η οποία λύγισε την αντίσταση της Καλαμάτας με 3-1 και πανηγυρίζοντας ένα πολύ σημαντικό τρίποντο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α2 ανδρών.

Με τους τρεις αυτούς βαθμούς, ο Ιστορικός ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και απέχει πέντε βαθμούς από τις θέσεις της πρώτης δυάδας που οδηγεί στα τουρνουά ανόδου.

Ο προπονητής των «κυανέρυθρων», Βασίλης Θεοδωρόπουλος, μίλησε στο Nstv για τη σημασία της νίκης και για τη δύσκολη συνέχεια: «Θέλαμε πολύ τη νίκη και τους τρεις βαθμούς για να μη μπούμε σε περιπέτειες.Είχαμε ένα άγχος, γιατί έχουν προκύψει κάποιες αποχωρήσεις και έχουμε μείνει να κάνουμε προπόνηση με πέντε άτομα. Κραταω μόνο το τρίποντο, από δω και πέρα θα βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας για να δούμε τι έχουμε καταφέρει.»

Τις εντυπώσεις τους από το παιχνίδι μοιράστηκαν μαζί μας και δύο από τους παίκτες του Πανιωνίου, ο Βαγγέλης Λουκάς και ο Γιώργος Φύτρος, με τον πρώτο να λέει: «Η Καλαμάτα είναι μαχητική ομάδα. Εμείς προσπαθήσαμε παρά τις ελλείψεις να φανούμε όσο πιο πολύ έτοιμοι και νομίζω φάνηκε στο γήπεδο πως είμαστε σε καλύτερο επίπεδο αυτή τη στιγμή», ενώ ο δεύτερος τόνισε:«Μπήκαμε λίγο μουδιασμένα στο πρώτο σετ και κάναμε πάρα πολλά λάθη. Από το δεύτερο σετ και μετά θέλαμε να μετριάσουμε τα λάθη, ως και να τα μηδενίσουμε, καταφέρνοντας έτσι έστω και δύσκολα στο τελευταίο σετ να κερδίσουμε.»

Διαβάστηκε 611 φορές

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ