1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-04-2018 02:16

Άρης: «Η προσοχή μας είναι στραμμένη στον μεγάλο τελικό»

Απάντηση στην ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας,έδωσε η διοίκηση του Άρη σχετικά με την απίστευτη καταγγελία του συλλόγου της Σαντορίνης για «ατμόσφαιρα που μύριζε ινδική κάνναβη» στο κλειστό της Πυλαίας.

Ο σύλλογος των «κιτρίνων» επικαλείται τις δηλώσεις του προπονητή του ΑΟ Θήρας, Γιώργου Ρούσση, που μεταξύ άλλων αναφέρει: " Ο Άρης προκρίθηκε άξια στον τελικό» ενώ επισημαίνει  στον επίλογο:«Η προσοχή μας πλέον είναι στραμμένη στον μεγάλο τελικό».

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Αντί απάντησης στην ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας, που υπαγορεύτηκε προφανώς από την πικρία της ήττας, σας παραπέμπουμε στις δηλώσεις του προπονητή σας Γιώργου Ρούσση στο volleyplanet.gr.

«Θα μπορούσαμε να περάσουμε στον τελικό, κάναμε μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια σε μία δύσκολη έδρα, αλλά ο Άρης έπαιξε κι αυτός πολύ καλά και προκρίθηκε ΑΞΙΑ στον τελικό».Η προσοχή μας πλέον είναι στραμμένη στον μεγάλο τελικό. Καλό σας καλοκαίρι…»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ