1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-01-2024 16:14

Η Τσάριτς στην ΑΕΚ (vid), Χατζή στον ΑΟ Θήρας, προτάσεις για Καλντερόν, Τοτσίδου, Λετονή στον Άρη

Η ΑΕΚ έκανε την πρώτη μεταγραφή της με την απόκτηση της Σέρβας διαγώνιας Σάρα  Τσάριτς.

H Σάριτς είναι  23 χρονών (01/02/2001) έχει ύψος 1.93, αλλά ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς. Ξεκίνησε από την Βιζούρα, μετά πήγε στην Τεντ και πέρυσι έπαιξε εκτός Σερβίας στην  PTT. Aν η Τσάριτς είναι υγιής μπορεί να αλλάξει επίπεδο στην ΑΕΚ. Το 2018 αναδείχθηκε MVP στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κάτω των 19 ετών. Έχει κατακτήσει δυο πρωταθλήματα Σερβίας και δύο Σούπερ Καπ. Δείτε την και ΕΔΩ

Όσον αφορά την Καλντερόν, παρότι ενδιαφέρθηκε ο Μίλων, μάλλον οδεύει στην  ρουμανικη Βολουντάρι, ενώ η Νικόλοβα πάει στην Τουρκία, αφού απέρριψε πρόταση της Λαμίας. Η ΑΕΚ θα αποκτήσει και δυο ακραίες με υποδοχή, ενώ έχει πρόβλημα με την Πάσκοβα που ζητάει τα λεφτά της. Όπως όλα δείχνουν η Eνωση θα αντιμετωπίσει σύντομα προβλήματα με ban  από την Παγκόσμια Ομοσπονδία λόγω Νίζετιχ και άλλων παικτριών που δεν πήραν τα χρήματα τους. Σύντομα θα έχουν το δικαίωμα προσφυγή και οι ελληνίδες παίκτριες.

Ο Ηλυσιακός έχασε την Γερμανίδα Βανέσα Αγκμπορτάμπι , που είχε συμβόλαιο ως το 2023 και ψάχνει ξένη διαγώνια που να πληρεί τα κριτήρια της  ΕΟΠΕ, προκειμένου να έχει 4 ξένες και να επιτρέψει στην Φερονίκη Ζιώγα να πάει στον Πανιώνιο. Παραχώρησε την Μαραθοκαμπίτη και απέκτησε την Τσιγαρίδα. 'Εκανε και πρόταση στην Σία Τοτσίδου, που φεύγει από την Πρέβεζα.

Η Πρέβεζα κάνει restart, αφού από την αρχή της χρονιάς έφυγαν Κουρτουμπή(Λάρισα), Τοτσίδου, Γερομιχαλού(Πορφύρας), Θεοδωράκη, Σιούλα. Η Γερομιχαλού είχε προτείνει ως το τέλος του χρόνου, αλλά ο προπονητής Πέτρος Παπαδόπουλος, δεν την ήθελε στην ομάδα και στο τελευταίο ματς έπαιξε με διαγώνια την πασαδόρο. Όσον αφορά την Τοτσίδου εκτός από τον Ηλυσιακό έχει πρόαση από Καλαμάτα, Μίλωνα, Γιάννινα, αλλά μπορεί να σταματήσει και το βόλεϊ.

Η Λαμία έχασε τις Ολινγκά, Ολιβέιρα και ψάχνει τις αντιαταστάτριες της, ενώ ο ΑΟ Θήρας εκτός από την Καναδή Βίκυ Σάβαρ, πήρε και την ακραία Έλενα Χατζή πο έπαιζε στην Αυστρία.

Ο ΠΑΟΚ θα κρατήσει τελικά την Τσούμπα, ψάχνει ξένη ακραία... Ο Άρης απέκτησε την 25 χρονη Λετονή ακραία Άνια Ζούρντζα (1.86) που έπαιζε στην ιταλική Σοβεράτο.

 

Σ. Λ.

 

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ