1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-11-2017 00:59

Πορφύρας: «Οι ομάδες δείχνουν χαρακτήρα στην πίεση»

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί του φιλάθλους για τη συμπαράσταση τους στο ματς με την Ηλιούπολη, εξέδωσε ο Πορφύρας. Επίσης η διοίκηση του συλλόγου της Φρεατττύδας καλεσε τν κόσμο να σταθεί στο πλευρό των κοριτσιών στην εμβόλιμη αγωνιστική της Τετάρτης κόντρα στην Κόρινθο.(18.00)

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πορφύρα:


«Ευχαριστούμε τους 350 φίλους του Πορφύρα οι οποίοι κατέκλυσαν το "Π.Σαλπέας" στον πρώτο εντός έδρας αγώνα μας, με την Ηλιούπολη, για το φετινό πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας, όπως και τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη και τον  Γενικό Γραμματέα της ΕΟΠΕ και της ΕΣΠΕΔΑ Νεκτάριο Χαλβατζή, που βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Η νίκη, δίκαια, πήγε στην Ηλιούπολη που έκανε λιγότερα λάθη από τον Πορφύρα και διαχειρίσθηκε καλύτερα τα συναισθήματα και τις στιγμές.

Συγχαρητήρια στην Ηλιούπολη και καλή συνέχεια, με ΥΓΕΙΑ. Βεβαίως, πάνω από το χυμένο γάλα, κλαίνε μόνο οι φουκαράδες και οι κακομοίρηδες.

Εμείς δεν ανήκουμε σε αυτή την κατηγορία, οπότε δεν θα σταθούμε στο γεγονός ότι χάσαμε το τρίτο σετ αν και προηγηθήκαμε με 14-6, ούτε θα δώσουμε βαρύτητα στην διαπίστωση ότι το τάϊ μπρέϊκ πήγε με 16-14 στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έχαναν ωστόσο με 10-4.

Σε τέτοιες ανατροπές, σε άθλημα ψυχολογίας όπως είναι το βόλεϊ, κάτι δεν έκανε καλά η ομάδα που προηγείτο, κάτι έκανε καλά η ομάδα που επικράτησε.

Είναι, με απλά λόγια, ένας συνδυασμός. Εξαρτάται από το ποιός θα πάρει το δώρο που θα του προσφερθεί, σε ένα παιχνίδι λαθών, αλλά και από το ποιός θα δείξει καθαρό μυαλό την κατάλληλη στιγμή.

Θα πρέπει να δούμε τα δικά μας σφάλματα, σε κάθε επίπεδο, να δείξουμε ψυχραιμία, να βελτιωθούμε και να διορθώσουμε την κατάσταση.

Την Τετάρτη παίζουμε στις 6 μ.μ. στην Κόρινθο. Οι ΟΜΑΔΕΣ δείχνουν χαρακτήρα σε συνθήκες πίεσης. Αυτό θα πρέπει να γίνει στη συνέχεια.

Σ.Σ.
Τα δάκρυα που έτρεχαν από τα μάτια φίλων του Πορφύρα το Σαββατόβραδο, θα στεγνώσουν. Και θα αφήσουν χώρο στα πρόσωπα για χαμόγελα.»

Σχετικά άρθρα

  • Πορφύρας: Επιθετική ενίσχυση με την Αμερικανίδα Ζε Ομογκίμπο
    Επιστροφή στα Αμερικανικά …όπλα για τον Πορφύρα. Μετά από μια τριετία επιλογών από τη Βραζιλιάνικη αγορά (Ταϊνα Ροντρίγκεζ, Μαριάνα Μπλουμ), η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την 26 χρονη διαγώνια, Ζε Ομογκίμπο.
  • Στον Πορφύρα για δύο χρόνια η Καλλιντεράκη
    Η 19 χρονη ταλαντούχα λίμπερο Δήμητρα Καλλιντεράκη είναι ή πρώτη μεταγραφή του Πορφύρα. Η Καλλιντεράκη αγωνίστηκε την φετινή σεζόν με τον Απολλώνιο στον Ά ομιλο της  Α2 γυναικών  και μοιράστηκε την θέση με την Δανάη Βλάχου ενω συμφώνησε με τον Πειραϊκό σύλλογο για δύο χρόνια.
  • Παρελθόν και η Γιοβάνη απο τον Πορφύρα
    Μετά την αρχηγό, Άννα Φωτεινού, παρελθόν από τον Πορφύρα αποτελεί και η Μάρβη Γιοβάνη. Για την 30 χρονη (1μ81) διαγώνια και μεγάλη πρωταγωνίστρια στη φετινή σεζόν της Πειραϊκής ομάδας, η διοίκηση του Πορφύρα την αποχαιρέτησε με την παρακάτω ανακοίνωση:
  • Πορφύρας: Με Πανδή και Καλλή στον πάγκο του και τη νέα σεζόν
    Με το επιτυχημένο δίδυμο Βασίλη Πανδή και Πόπη Καλλή, θα πορευτεί και τη νέα σεζόν 2020-21, ο Πορφύρας. Η διοίκηση της ομάδας του Πειραιά, η οποία μετά την οριστική διακοπή της Α1 γυναικών λόγω της πανδημίας που ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ, τερμάτισε στην 8η θέση με 21 βαθμούς σε 19 αγώνες, ολοκλήρωσε τη συμφωνία με τους δύο προπονητές και ανέβασε στην ιστοσελίδα της, την παρακάτω ανακοίνωση:
  • «Ημερολόγιο Καραντίνας» από τον Πορφύρα
    Η ανατροπή της καθημερινής μας ζωής από την επέλαση του κορονοϊού, η πρωτοφανής αναστολή των πρωταθλημάτων βόλεϊ, και η υποχρεωτική καραντίνα που περνάμε όλοι, οδήγησαν την διοίκηση του Πορφύρα, στην καθιέρωση του «Ημερολογίου Καραντίνας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ