1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-11-2017 23:37

Ηλιούπολη:Γιόρτασαν τα γενέθλια της Αργυρίου

Την συγκλονιστική νίκη που πήραν στη Φρεαττύδα με 2-3 απέναντι στον Πορφύρα με τα γενέθλια της Γεωργίας Αργυρίου που ήταν η αποκάλυψη του αγώνα με 15 πόντους και 9 μπλοκ, συνδύασαν σε πανηγυρικό τραπέζι, οι παίκτριες της Ηλιούπολης.

Το δελτίο Τύπου της ομάδας αναφέρει:

«Ύστερα από τα δύο επιτυχόντα αποτελέσματα η διοίκηση μέσω του Ειδικού γραμματέα Παναγιώτη Κριτσιμά παρέθεσε γεύμα στις αθλήτριες της Ηλιούπολης, την Κυριακή το μεσημέρι στο μουσικό μεζεδοπωλείο Μικρό δημαρχείο στην Άνω Ηλιούπολη.

Τα κορίτσια διασκέδασαν αλλά είχαν και την ευκαιρία να ευχηθούν στην Γεωργία Αργυρίου χρόνια πολλά αφού σήμερα είχε τα γενέθλια της. Οι συμπαίκτριες της φρόντισαν και μια τούρτα βρέθηκε στο μαγαζί κίνηση που συγκίνησε ιδιαίτερα την κεντρική της ομάδας.

Χρόνια πολλά Γεωργία.»

Σχετικά άρθρα

  • Νίκη τετράδας για τον Πανναξιακό με Μίλεν και Ρουέντα
    Την τέταρτη σερί νίκη του και έκτη συνολικά στο πρωτάθλημα πανηγύρισε στην έδρα του επί της Ηλιούπολης ο Πανναξιακός. Η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου με όπλα το σερβίς και το μπλοκ επικράτησε με 3-0 σετ του ΓΣΗ και με 18 βαθμούς ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας.
  • Live streaming: Πανναξιακός-Ηλιούπολη ( 11/12, 19.00)
    Στις 19.00 ο Πανναξιακός υποδέχεται την Ηλιούπολη για την 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών. Δείτε το παιχνίδι ζωντανά από τον παρακάτω σύνδεσμο.
  • Σημαντικό βήμα παραμονής απο τον Πορφύρα
    Ο Πορφύρας ξεπέρασε το εμπόδιο της Ηλιούπολης με 3-0 σετ στο «Παναγιώτης Σαλπέας» και έκανε ένα ακόμη βήμα για την ασφαλή παραμονή του στη Volleyleague γυναικών.
  • Τρίτη σερί νίκη για την Θέτιδα με σούπερ Κωνσταντίνου
    Με την Μανωλίνα Κωνσταντίνου να κάνει το καλύτερο φετινό της παιχνίδι, η Θέτιδα νίκησε στο κλειστό της Βούλας με 3-0 σετ την Ηλιούπολη και έφθασε τους 12 βαθμούς στο πρωτάθλημα με 4 νίκες σε 5 αγωνιστικές απο τις οποίες οι τελευταίες τρεις ειναι διαδοχικές.
  • Γενέθλια στο γήπεδο για την Γεωργία Αργυρίου
    Eνα ευχάριστο διάλειμμα ενόψει της προετοιμασίας τους για το δύσκολο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Άρη, έκαναν οι παίκτριες του Πανναξιακού.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ