1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-06-2023 00:11

Πορφύρας: Επιθετική ενίσχυση με την Αμερικανίδα Ζε Ομογκίμπο

Επιστροφή στα Αμερικανικά …όπλα για τον Πορφύρα. Μετά από μια τριετία επιλογών από τη Βραζιλιάνικη αγορά (Ταϊνα Ροντρίγκεζ, Μαριάνα Μπλουμ), η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την 26 χρονη διαγώνια, Ζε Ομογκίμπο.

Για την Αμερικανίδα αθλήτρια που εχει ευρωπαϊκή εμπειρία και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την επίθεση της ομάδας, η διοίκηση του συλλόγου αναφέρει:

«Η Αμερικανίδα διαγώνιος Ζε Ομογκίμπο ( γεννημένη τον Δεκέμβριο του 1997 ), συμφώνησε να ενταχθεί στο δυναμικό του Πορφύρα για τη σεζόν 2023-2024 και θα ενισχύσει την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Pre League Volley.Η Ζε έπαιξε στο Πανεπιστήμιο της Νέας Ορλεάνης και στη συνέχεια αγωνίσθηκε στην Γερμανία με την Ράμπεν Βίλβσιμπουργκ και στην τελευταία σεζόν στην Αυστρία με την Κέλαγκ του Κλάγκενφουρτ.

Εχει πτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στη Φιλοσοφία, είναι το 3ο από τα 8 παιδιά της οικογένειας της, γεννήθηκε στο Ντιτρόϊτ και ζεί στο Σικάγο.Είναι η 3η Αμερικανίδα, μετά τις απόλυτα πετυχημένες στον Πορφύρα Σέλ Αντερσον και Κρίστεν Γκενγκενμπάχερ που εντάσσεται στην ομάδα μας.Πρωτόπαιξε βόλεϊ στα 15 της και έως τότε έκανε στίβο και μπάσκετ.

Σε δηλώσεις της, επεσήμανε : '' Ηταν ένα όνειρο μου από παιδί να έλθω στην Ελλάδα. Ετσι, είναι εξαιρετικά ενθουσιώδης η ευκαιρία να ζήσω σε αυτή τη μαγική χώρα παίζοντας το άθλημα που αγαπώ. Ευχαριστώ τον Πορφύρα για την ευκαιρία που μου πρόσφερε. Περιμένω να πανηγυρίσω μαζί με τις συμπαίκτριες μου, δίνοντας μάχη για κάθε πόντο, όπως είναι το πνεύμα της νέας ομάδας μου αλλά και το δικό μου ''. 

Ο Πορφύρας θα κάνει και ότι άλλο πρέπει ώστε να παρουσιασθεί ανταγωνιστικός και φιλόδοξος και στη νέα σεζόν.

ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ

Πάσα: Πατουχέα Έλσα, Ρένια Δημοπούλου

Κεντρικές: Σάντε Μαρία, Ποντικάκη Αναστασία, Καρυπίδη Ελένη

Ακραίες: Σωτηρίου Μαρία, Πανούση Δήμητρα,

Διαγώνιες: - Ζε Ομογκίμπο (ΗΠΑ)

Λίμπερο: Πετρίνα Μπουτσελάκου

Προπονητής: Αποστολογιωργάκης Μανώλ

 

Σχετικά άρθρα

  • Στον Πορφύρα για δύο χρόνια η Καλλιντεράκη
    Η 19 χρονη ταλαντούχα λίμπερο Δήμητρα Καλλιντεράκη είναι ή πρώτη μεταγραφή του Πορφύρα. Η Καλλιντεράκη αγωνίστηκε την φετινή σεζόν με τον Απολλώνιο στον Ά ομιλο της  Α2 γυναικών  και μοιράστηκε την θέση με την Δανάη Βλάχου ενω συμφώνησε με τον Πειραϊκό σύλλογο για δύο χρόνια.
  • Παρελθόν και η Γιοβάνη απο τον Πορφύρα
    Μετά την αρχηγό, Άννα Φωτεινού, παρελθόν από τον Πορφύρα αποτελεί και η Μάρβη Γιοβάνη. Για την 30 χρονη (1μ81) διαγώνια και μεγάλη πρωταγωνίστρια στη φετινή σεζόν της Πειραϊκής ομάδας, η διοίκηση του Πορφύρα την αποχαιρέτησε με την παρακάτω ανακοίνωση:
  • Πορφύρας: Με Πανδή και Καλλή στον πάγκο του και τη νέα σεζόν
    Με το επιτυχημένο δίδυμο Βασίλη Πανδή και Πόπη Καλλή, θα πορευτεί και τη νέα σεζόν 2020-21, ο Πορφύρας. Η διοίκηση της ομάδας του Πειραιά, η οποία μετά την οριστική διακοπή της Α1 γυναικών λόγω της πανδημίας που ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ, τερμάτισε στην 8η θέση με 21 βαθμούς σε 19 αγώνες, ολοκλήρωσε τη συμφωνία με τους δύο προπονητές και ανέβασε στην ιστοσελίδα της, την παρακάτω ανακοίνωση:
  • «Ημερολόγιο Καραντίνας» από τον Πορφύρα
    Η ανατροπή της καθημερινής μας ζωής από την επέλαση του κορονοϊού, η πρωτοφανής αναστολή των πρωταθλημάτων βόλεϊ, και η υποχρεωτική καραντίνα που περνάμε όλοι, οδήγησαν την διοίκηση του Πορφύρα, στην καθιέρωση του «Ημερολογίου Καραντίνας».
  • Απόδραση τετράδας η Θέτιδα με οδηγό την Κωνσταντίνου
    Η Θέτιδα απέδρασε με το δίποντο από την έδρα του Πορφύρα που την έφερε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς, όσους και ο 4ος Π.Α.Ο.Κ.. Η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη νίκησε με 3-2 σετ στην έδρα της ομάδας του Πειραιά και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της για το παιχνίδι της Τετάρτης (26/02) στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Π.Α.Ο.Κ. για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ