1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-08-2013 12:11

«Ένα πρωτάθλημα με ...καυτές έδρες» (video)

Ηλίας Λάππας και Γιάννης Τακουρίδης μίλησαν στο peiratiko.net για τη φετινή χρονιά με τους αθλητές να αισιοδοξούν πως ο σύλλογος θα πετύχει τους στόχους του.

Ηλίας Λάππας
«Είμαστε μια καινούργια ομάδα. Χρειάζεται πολύ δουλειά μέσα στο γήπεδο. Είμαστε ένα πολύ δυνατό σύνολο. Ο κόσμος θέλουμε να έρχεται στο γήπεδο και να βλέπει ωραίο θέαμα. Το πόσο ψηλά θα φτάσει η ομάδα θα το δούμε.
Θα υπάρχουν ομάδες στο πρωτάθλημα με δυνατές έδρες. ΑΕΚ, ΠΑΟ και ΠαναχαΪκή θα έχουν δυνατή έδρα. Ο Ολυμπιακός ξεκινάει ως φαβορί, αλλά θα φανεί στο γήπεδο».

Γιάννης Τακουρίδης
«Είμαστε καινούργια ομάδα. Χρειάζεται αρκετή δουλειά. Θα κοιτάξουμε να είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Φέτος η πολύ δουλειά να φανεί μέσα στο γήπεδο.
Οι ομάδες δείχνουν φέτος να οργανώνονται. Οι έδρες και ο κόσμος των ομάδων θα παίξουν ρόλο. Φαβορί μπορούμε να χρίσουμε τον Ολυμπιακό, αλλά αυτή που θα δουλέψει στο γήπεδο θα κάνει τη διαφορά».

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ