1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-03-2024 00:26

Ψάρρας: « Μία από τις καλύτερες φετινές μας εμφανίσεις, πάμε για τελικό πριν τους τελικούς» vids

 O σκηνοθέτης της μεγάλης φετινής χρονιάς του Μίλωνα, Σάκης Ψάρρας, σχολίασε για τη νέα νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό:

 «Επτά μήνες δουλεύουμε σκληρά και οργανωμένα με τρομερή εργατικότητα για αυτές τις στιγμές. Για να δέιξουμε αυτό το βόλεϊ. Ήταν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις μας φέτος. Ήρθε πάλι 3-0 με διαφορετικό τρόπο από την προηγούμενη φορά. Όχι με σέρβις αλλά με παιχνίδι πάνω στο φιλέ, με άμυνες και διαβασμένο παιχνίδι απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα.

Συγχαρητήρια στους αθλητές μου, όχι για σήμερα μόνο αλλά για όλη τη χρονιά. Τώρα ένας τελικός πριν τους τελικούς. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όπως και στην έδρα μας, θα διαβάσουμε τον αντίπαλο καλύτερα και να τον εξουδετερώσουμε και στην έδρα του. Αν μας δώσει την ευκαιρία ο Ολυμπιακός έστω και στο Ρέντη, θα τις εκμεταλλευτούμε».

Ο ακραίος του Μίλωνα Πέδρο Μολίνα τόνισε: «Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι. Προετοιμαστήκαμε καλά, μελετήσαμε τον αντίπαλο και προπονηθήκαμε καλά. Αυτό είναι το αποτέελσμα της σκληρής δουλειάς. Πάμε τώρα για τον πέμπτο ημιτελικό που ουσιαστικά είναι ένας τελικός».

Media

br>

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ