1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-03-2024 23:14

Ορφανός - Μαυροβουνιώτης: «Δίκαιη νίκη που μας δίνει ελπίδα για την πέμπτη θέση»

Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης κ Γιάννης Ορφανός σχολίασε για το τρίποντο κόντρα στον Άθλο:

«Μπήκαμε πολύ νωχελικά σήμερα στο πρώτο σετ, πιεστήκαμε πάρα πολύ στο σέρβις από την Ορεστιάδα και αυτό είχε σαν αντίκτυπο να έχουμε πολύ χαμηλά ποσοστά στην επίθεση μας.

Αυτό διορθώθηκε στα υπόλοιπα σετ και νομίζω ότι ήρθε μια δίκαιη νίκη για την ομάδα μου και μας έδωσε και την ελπίδα ότι είμαστε ακόμα μέσα στον στόχο της 5ης θέσης γιατί σε περίπτωση ήττας ήμασταν εκτός. Βελτιώσαμε πολλά στοιχεία, το σέρβις μας και την πίεση στο σέρβις, ανεβάσαμε τα ποσοστά της επίθεσης και η υποδοχή μετά είχε κι αυτή ανοδική πορεία καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού»

Ο αρχηγός του Πήγασου Πολίχνης Αργύρης Μαυροβουνιώτης πρόσθεσε: «Σίγουρα ήταν μια σημαντική νίκη, ουσιαστικά είναι οι τρεις βαθμοί που μας κρατάνε ακόμα στη διεκδίκηση της 5ης θέσης της Ευρώπης.

Μετά το πρώτο σετ στο οποίο έπαιξε πολύ καλό βόλεϊ ο Άθλος διορθώσαμε τα κενά μας, πιέσαμε στο σερβίς και ανεβάσαμε τα νούμερα μας στην επίθεση και έτσι φτάσαμε σε μια δυσκολη νίκη γιατί η ομάδα του Άθλου είμαι ποιοτική και μαχητική, το έχουμε δει μετά τα ματς του 3-2 και σήμερα καταφέραμε και πήραμε καθαρή νίκη ανεβάσαμε ρυθμο και πήραμε το πολύτιμο τρίποντο. Με χαροποίησε που πήρα το βραβείο, ήταν μια ομαδική νίκη.

Όταν η ομάδα παίζει καλά και οι μονάδες που την απαρτίζουν παίζουν κι αυτές καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος και σίγουρα πρέπει τώρα να το χαρούμε και μετά να συσπειρωθούμε για τη δύσκολη συνέχεια ώστε να είμαστε έτοιμοι και να μην αφήσουμε κανένα σετ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ