1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-03-2024 02:40

Ορφανός - Χάζελντεν:«Μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από αυτό το ματς» (vids)

 O προπονητής του Πήγασου, Γιάννης Ορφανός τόνισε για την ήττα απο την Κηφισιά:

 « Θέλαμε κάτι παραπάνω από αυτό το ματς και σήμερα δεν ήρθε. Σίγουρα δεν αντιπροσωπεύει αυτό το 3-0 θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι, τα δύο σετ κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Συγχαρητήρια στην Κηφισιά, μας πίεσε πάρα πολύ στο σέρβις, νομίζω ότι εκεί ήταν όλο το κλειδί του σημερινού παιχνιδιού, βρήκε σέρβις πάρα πολύ καλό, επίσης ξέρουμε ότι είναι και ένα ιδιαίτερο γήπεδο χαμηλοτάβανο που έπρεπε να προσαρμοστούμε σε αυτό, το εκμεταλλεύτηκε αυτό η Κηφισιά και δίκαια ήρθε αυτό το 3-0.

Ουσιαστικά τώρα έχουμε δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια, αυτό θα κυνηγήσουμε άμα θέλουμε να μείνουμε ζωντανοί πρέπει να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια αυτά και ανάλογα με τα αποτελέσματα να δούμε τι θα γίνει στο τελευταίο, αλλά αυτός είναι ο στόχος, να κερδίσουμε αυτά τα δύο παιχνίδια. Είμαστε χαρούμενοι, βρισκόμαστε εκεί που είχαμε θέσει τον στόχο από την αρχή να είμαστε στις θέσεις 5-7 και είμαστε, μπήκαμε με 3 βαθμούς μείον, τώρα έγιναν 6 οπότε πρέπει τα επόμενα δύο παιχνίδια μέσα στην έδρα να είναι νικηφόρα για εμάς».


Ο διαγώνιος του Πήγασου Πολίχνης Χάμις Χάζελντεν δήλωσε: « Η ομάδα ταλαιπωρείται από τραυματισμούς και σήμερα δεν καταφέραμε να είμαστε καθοριστικοί από το σέρβις, αυτό ήταν και το μεγάλο μας πρόβλημα στο παιχνίδι. Δεν καταφέραμε να βρούμε πολλές λύσεις από εκεί. Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, μπορούμε να δυσκολέψουμε και την Ορεστιάδα και την Κηφισιά σε αυτή τη μάχη για την 5η θέση»

Media

br>

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ