1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-03-2024 02:36

Χριστοφιδέλης - Ρικάρντο: «Σημαντικό τρίποντο απέναντι σε μια ικανή ομάδα» (vids)

O προπονητής του Α.Ο.Π.Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης σχολίασε για το 1-0 κόντρα στον Πήγασο:

«Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, καθώς εδώ που βρισκόμαστε έχει μεγάλη σημασία. Ο Πήγασος είναι μία έμπειρη και ικανή ομάδα και μετρά το τρίποντο που πήραμε.Συγχαρητήρια στα παιδιά.

Δυστυχώς για ακόμα μία φορά ειχαμε ατυχία με τον τραυματισμό του Κυριάκου, όμως ο Μπόγιτς αγωνίστηκε πολύ καλά.Το ρεπό της επόμενης εβδομάδας είναι 'βάλσαμο" για εμάς καθώς θα ξεκουραστούμε σωματικά και πνευματικά και θα αναρρώσουν οι τραυματίες. Για τη συνέχεια των play offs δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις, θα κοιτάξουμε τα παιχνίδια αρχής γενομένης από αυτό με τον Άθλο στο Ζηρίνειο σε δύο εβδομάδες».

Ο κορυφαίος του αγώνα Ρέγκο Ρικάρντο είπε: «Αφήσαμε πίσω μας την κακή εμφάνιση της προηγούμενης εβδομάδας. Απόψε κάναμε καλή δουλεία. Παίξαμε καλά, είχαμε συγκέντρωση και ακολουθήσαμε το πλάνο μας. Είναι όμορφο το συναίσθημα ότι αναδείχθηκα πολυτιμότερος παίκτης της 18ης αγωνιστικής, αλλά για εμένα είναι πιο σημαντικό να παίζουμε καλά και να νικά η ομάδα μου. Κοιτάμε τη συνέχεια με στόχο να κατακτήσουμε την 5η θέση στο πρωτάθλημα».

Media

br>

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ