1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-03-2024 03:11

Ίλιτς - Ασπιώτης: «Νίκη που μας βοήθησε να βρούμε τα πατήματα μας»

Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου Τσέντομιρ Ίλιτς είπε για το 2-0 κόντρα στην Καλαμάτα:

«Σήμερα προετοιμαστήκαμε για ένα σκληρό παιχνίδι γιατί περιμέναμε ότι η Καλαμάτα ερχόμενη στη Σύρο θα ακολουθούσε μια διαφορετική τακτική θα μας πιάσει αρκετά και γι αυτό βλέπουμε ότι υπήρχαν στο ματς κάποια σκαμπανεβάσματα. Ξεκινήσαμε παρά πολύ δυνατά με καλό σέρβις με καλό μπλοκ αμυνα, μετά στο δεύτερο σετ έπεσε λίγο η απόδοση μας, ξαναβρήκαμε τα πατηματά μας στο τρίτο σετ και με ένα πολύ ωραίο βόλεϊ ολοκληρώσαμε στο τέταρτο. Αξίζουν συγχαρητήρια οι παίκτες μου γι αυτή τη νίκη, παίξανε αρκετά καλά, ακολουθήσανε την τακτική.

Τώρα στο μυαλό μας είναι να ξεχάσουμε όσο πιο γρήγορα να το ξεχάσουμε αυτό και να επικεντρωθούμε στο επόμενο ματς. Εμείς προετοιμαζόμαστε για ένα σκληρό παιχνίδι να πάμε να τα δώσουμε όλα. Έχουμε ένα πλεονέκτημα το 2-0 και αυτό κατά κάποιο τροπο είναι υπέρ μας ψυχολογικά και από την άλλη είναι δίκοπο μαχαίρι, δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης. Έχουμε μια σκληρή εβδομάδα δουλειάς όπου θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για το παιχνίδι της Κυριακής».

Ο διαγώνιος του Φοίνικα Άκης Ασπιώτης δήλωσε: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι, μπήκαμε πολύ δυνατά, ξέραμε ότι έπρεπε να πιέσουμε στο σέρβις για να χαλάσουμε την υποδοχή της Καλαμάτας και πιστεύω ότι τα καταφέραμε.
Υπήρχε μια χαλάρωση στο δεύτερο σετ στην υποδοχή μας και στο σέρβις μας και γι αυτό μπήκε η Καλαμάτα στο παιχνίδι. Έχουμε κάνει μόνο ένα βήμα είναι άλλο ενα παιχνίδι στην Καλαμάτα που πρέπει να προετοιμαστούμε ξέρουμε ότι η Καλαμάτα θα μας πιέσει ακόμα περισσότερο, δεν έχει να χάσει κάτι. Πρέπει να προετοιμαστούμε για μία ακόμα μεγάλη δοκιμασία. Πιστεύω ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι στην τακτική μας και σ αυτά που πρέπει να κάνουμε πιστεύω θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα»

 

Media

br>

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ