1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-02-2024 00:46

Χριστοφιδέλης – Χασμπάλα: « Στόχος η διεκδίκηση της πέμπτης θέσης »

Ο προπονητής του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε για τη νίκη θρίλερ στη Πολίχνη:

 «Ξέραμε εκ των προτέρων ότι είχαμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ικανή και έμπειρη ομάδα. Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι με ενέργεια και συγκέντρωση και μέχρι τα μισά του 2ου σετ θα έλεγα ότι ήταν σαν να μην υπήρχαμε. Η είσοδος του Ματέο Χασμπαλλα μας έδωσε αγωνιστικό ρυθμό, ενώ ώθηση ειδικά από τη γραμμή του σερβίς μας έδωσε και η είσοδος του Τζούνιορ Γκλάντστόουν. Έτσι πήραμε κάποιους εύκολους πόντους που μας τόνωσαν την αυτοπεποίθηση. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά.

Έχουμε μέσα σε μία εβδομάδα δύο δύσκολα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ στο Λιγκ Καπ και τον Άθλο στο Ζηρίνειο για την τελευταία αγωνιστική της Volley League. Η βαθμολογική συγκομιδή μας από των Δεκέμβριο και μετά (14 βαθμοί) είναι τεράστια και αξίζουν συγχαρητήρια οι αθλητές μου. Κοιτάμε να διεκδικήσουμε την 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη».

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα Ματέο Χασμπάλα δήλωσε: «Ματέο Χασμπαλλα: Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη μας απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο όπως ο Πήγασος. Είναι μία πολύτιμη νίκη την οποία χρειαζόμασταν ενόψει της δύσκολης συνέχειας που έχουμε στο πρωτάθλημα.

Η νίκη ήρθε με ομαδική προσπάθεια. Ακόμα και στις δύσκολες στιγμές μείναμε μία «γροθιά» και καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή. Πλέον κοιτάμε τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια σε League Cup, πρωτάθλημα και Κύπελλο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ