1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-02-2024 00:47

Ορφανός – Προύσαλης: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στα κρίσιμα σημεία»

Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης Γιάννης Ορφανός δήλωσε για την ήττα απο την Κηφισιά:

Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης Γιάννης Ορφανός: «Κολλήσαμε σε ένα σημείο στο 2ο σετ ενώ είχαμε πάρει μεγάλη διαφορά εκεί βρήκε σέρβις ο αντίπαλος μας και το εκμεταλλεύτηκε. Δυστυχώς χάσαμε το σετ και νομίζω ότι εκεί χάνεται η υπομονή και το καθαρό μυαλό για την συνέχεια του παιχνιδιού. Παρόλα αυτά καταφέραμε στο 3ο σετ να ισορροπήσουμε, να βρεθούμε και πάλι μπροστά αλλά στα κρίσιμα σημεία δεν είχαμε καθόλου καθαρό μυαλό. Πίεση υπάρχει, αθλητές είμαστε, προπονητές είμαστε, ο αθλητισμός και ο πρωταθλητισμός έτσι είναι όταν παίζεις στην Α' κατηγορία παίζεις με άγχος και πίεση σε κάθε αγωνιστική, κάθε παιχνίδι και κάθε πόντο, αυτό είναι στη φύση του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού. Δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας και η Καλαμάτα θα έχει τους λόγους να διεκδικήσει αυτό το παιχνίδι, εμείς είμαστε πολύ κοντά στον στόχο και την κατάκτηση του να είμαστε μέσα στο 5-6-7, νομίζω ότι η ομάδα θα το καταφέρει αυτό και νομίζω ότι μετά θα παίξει ελεύθερα για τα παιχνίδια για την Ευρώπη».


Ο πασαδόρος του Πήγασου Πολίχνης Κώστας Προύσαλης:  Εντάξει, σήμερα έγινε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι και δυνατό, όπως το περιμέναμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα αλλά θεωρώ ότι εμείς δώσαμε σήμερα την νίκη, ειδικά το 2ο σετ που έχουμε αυτή τη διαφορά 14-7, 14-8 δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο είναι και τους βάζουμε στο παιχνίδι, φταίμε καθαρά εμείς.

Πρέπει να δούμε τι κάναμε λάθος σε εκείνο το σημείο γιατί θα έπρεπε να το πάρουμε αυτό το σετ, ήμασταν καλύτεροι και αφήσαμε την Κηφισιά να μπει μέσα στο παιχνίδι και από κει και πέρα έγινε ροντέο που λέμε, άρχισε να πιέζει στο σερβίς εμείς δεν βρίσκαμε εμείς λύσεις και το ται μπρεικ είναι ται μπρεικ, ο πιο ψύχραιμος θα το πάρει. Θέλαμε από σήμερα να τελειώσουμε την είσοδό μας στα πλέι οφ, δεν έγινε πιστεύω θα γίνει στο επόμενο παιχνίδι.

Θέλω να το δούμε όλοι ομαδικά μαζί με τους προπονητές, να δούμε τι κάναμε λάθος ώστε να μην ξανασυμβεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος γιατί όπως το ξανά είπα, εμείς βάλαμε την Κηφισιά σήμερα στο παιχνίδι. Η σημερινή ήττα δεν σημαίνει κάτι, θέλουμε 1-2 βαθμούς για να σιγουρέψουμε την είσοδο μας στα πλέι οφ, αυτό θέλουμε. Δεν καταφέραμε να το κάνουμε σήμερα, πάμε στο επόμενο παιχνίδι. Δύσκολο το επόμενο παιχνίδι, η Καλαμάτα έχει δείξει ότι δίκαια είναι στην Α1 αλλά κι εμείς θα πάμε να παλέψουμε και να πάρουμε ότι δικαιούμαστε από το παιχνίδι»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ